CHOCOLADEVERKOOP SINTERKLAAS 2017

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein !) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint? Daarom organiseren wij na succes van de voorbije twee jaren opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklaasfiguren, opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

Omdat deze Scouts-actie deel uitmaakt van de inzameling ten voordele van de bouw van onze nieuwe lokalen en renovatie va de oude lokalen, is het de bedoeling dat jullie ook zoveel mogelijk van deze overheerlijke chocolade verkopen aan jullie vrienden, buren; collega's en familie.

We hebben opnieuw gekozen voor 100% CALLEBAUT chocoladefiguren (10-12 cm) in zakjes van 250 gr( +/- 5figuurtjes) wit, melk of puur aan 7 EURO.

HOE VERKOPEN:

Het bestelformulier is een overzichtsblad voor de verkoper met alle bestellingen per koper, aantal zakjes en de koopsom. Als verkoper vul je hier per koper een lijntje in en laat je dit handtekenen. Waarna je de koper een bestelbon kan geven met het aantal zakjes en het betaalde bedrag.

De beste verkoper krijgt tussen 22/11 en 6/12 een huisbezoek van de Sint. (dit via de Peter Pan Sinterklaas actie). Jonggivers, Givers en Jins kennen vast wel een broertje/zusje, neefje/nichtje of babysit kindje dat ze hiermee dolgelukkig maken.

Klik hier voor de nodige documenten

HOE TOTALE BESTELLING DOORGEVEN:

Je maakt een totaal (aantal zakjes wit, melk en puur+ totale bedrag) op van al je bestellingen aan de hand van je overzichtsblad om het formulier in te vullen dat ter beschikking zal staan op de website t.e.m. 27 oktober. Wij sturen de volledige bestelling door naar de Sint op 30/10 zodat hij met onze bestelling rekening kan houden in zijn productie.

BESTELLING  DOORGEVEN:  KLIK HIER

BETALEN:

Betaal het totaal van je verkoop op rekeningnummer BE41 9731 5965 9610 op naam van chocoladeverkoop 4811 met als mededeling de naam van je bestelformulier.

BETALEN VÓÓR: De bestelling wordt enkel opgenomen na ontvangst van het totaal verschuldigde bedrag en dit vóór 27 oktober.

AFHALEN

• donderdag 30 november 2017r van 19u-21u