Info Knooppunt

Kooppunt is de vereniging van ouders, oud leiding en groepsleiding die instaat voor beheer en onderhoud van onze scouts lokalen.

Om alles financieel gezond te houden en toekomstige investeringen mogelijk te maken organiseren we regelmatig activiteiten.

Chocoladeverkoop

22 Sep tot 27 Oct

CHOCOLADEVERKOOP

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein :-) ) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint?  Daarom organiseren wij na het grote succes van de voorbije jaren opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklaasfiguren, en opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

Vorig jaar verkochten we met 55 leden

Bestelling Sinterklaas chocolade 2018

Knooppunt

Via dit formulier kan je totale bestelling van je verkoop van Sinterklaas chocolade doorgeven.

Bedankt aan alle chocolade (ver)kopers!!

Knooppunt

De winnaressen van de chocolade verkoop Floor (welp), Lola (kapoen) en hun zusje Stella hebben de Sint thuis mogen ontvangen.Je ziet ze glunderen op de foto! Benieuwd wie volgend jaar de winnaar mag zijn.

Dit jaar was de verkoop goed voor:

• 144kg chocolade,
  • 73 dozen vol van dit lekkers,
  • een winst van bijna €2000.

Bedankt aan alle verkopers voor hun bijdrage!

Word vriend van het Knooppunt

Knooppunt

De vrienden van het Knooppunt helpen de vaste leden van het Knooppunt bij activiteiten zoals de Overgang, de Bonte Avond, de Kerstboomverkoop of de Nieuwjaarsreceptie.