Info Knooppunt

Kooppunt is de vereniging van ouders, oud leiding en groepsleiding die instaat voor beheer en onderhoud van onze scouts lokalen.

Om alles financieel gezond te houden en toekomstige investeringen mogelijk te maken organiseren we regelmatig activiteiten.

Knooppunt

Bedankt aan alle chocolade (ver)kopers!!

Knooppunt

De winnaressen van de chocolade verkoop Floor (welp), Lola (kapoen) en hun zusje Stella hebben de Sint thuis mogen ontvangen.Je ziet ze glunderen op de foto! Benieuwd wie volgend jaar de winnaar mag zijn.

Dit jaar was de verkoop goed voor:

• 144kg chocolade,
  • 73 dozen vol van dit lekkers,
  • een winst van bijna €2000.

Bedankt aan alle verkopers voor hun bijdrage!

Verdeling van de Chocolade

30 Nov tot 1 Dec
Knooppunt

Intussen hebben we bericht gekregen dat de Sint onze bestelling goed heeft kunnen verwerken. Jullie kunnen de chocolade komen afhalen op onderstaande afhaalmomenten.

AFHALEN

• donderdag 30 november 2017 van 19u-21u
  • vrijdag 1 december 2017 van 19u- 21u

AFHAALADRES

• Pierebeekstraat 17, 2610 Wilrijk

Laatste week !!!!

Knooppunt

Momenteel staat de teller op een goeie 21kg chocolade of 87 zakjes: nog een hele weg te gaan om de 80 kg van vorig jaar te overtreffen. Nog 1 week te gaan, vergeet dus zeker niet om je bestelling tegen het einde van de week door te geven!
En wie weet ben jij de topverkoper wel!  Deze wordt bekend gemaakt op 6 november  (de huidige topverkoper heeft 27 zakjes verkocht)

Chocoladeverkoop

Knooppunt

De bestellingen voor de chocoladeverkoop komen stilaan op gang . Geen paniek u heeft nog tijd tot het einde van de maand om top verkoper te worden! Als topverkoper kan u iemand blij maken met een bezoek van de Sint zelf

Mocht u nog vragen hebben over de verkoop KLIK HIER

Chocoladeverkoop

25 Sep tot 27 Oct

CHOCOLADEVERKOOP SINTERKLAAS CALLEBAUT

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein :-) ) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint?  Daarom organiseren wij na het grote succes van vorig jaar opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklasfiguren, en opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

CHOCOLADEVERKOOP SINTERKLAAS 2017

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein !) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint? Daarom organiseren wij na succes van de voorbije twee jaren opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklaasfiguren, opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

2 Dec

Bal

Knooppunt

Beste ouders, leden,oud-leden, oud-leiding en sympathisanten,

Dit is de laatste dag om nog VIP kaarten te kopen. Morgen sluiten we de verkoop via de site. Er wordt dan enkel nog verkocht aan de ingang van de zaal.

"Dé 48/11" wordt 75 jaar! Dit moet echt gevierd worden. We willen dit samen met u doen op zaterdag 26 november Feestzaal "CC De Kern" te Wilrijk.  Het feestthema is "Fly me to the moon".

Het feest gaat van start met de aperitief  vanaf 19u00 . Er zullen heerlijke gerechtjes gebracht worden bij verschillende foodtrucks.

Word vriend van het Knooppunt

Knooppunt

De vrienden van het Knooppunt helpen de vaste leden van het Knooppunt bij activiteiten zoals de Overgang, de Bonte Avond, de Kerstboomverkoop of de Nieuwjaarsreceptie.