Info Knooppunt

Kooppunt is de vereniging van ouders, oud leiding en groepsleiding die instaat voor beheer en onderhoud van onze scouts lokalen.

Om alles financieel gezond te houden en toekomstige investeringen mogelijk te maken organiseren we regelmatig activiteiten.

Tussenstand Chocoladeverkoop

Knooppunt

Vergeet niet om de komende week nog heel wat chocolade te verkopen!

Huidige tussen stand van de verkoop
--> 100 zakjes of
--> 12,5 doos of
--> 25 kg aan chocolade

om het even goed te doen als vorig jaar zouden we nog minstens moeten verkopen
--> 476 zakjes
--> 59,5 dozen
--> 119 kg chocolade

Het chocoladeteam wenst jullie allemaal nog veel verkoopplezier!!!

Bestellen doe je HIER:  KLIK HIER OM JE BESTELLING DOOR TE GEVEN

Chocolade verkoop!

Knooppunt

Heb je al gedacht aan grootouders, tantes, nonkels, neefjes, nichtjes, of als eindejaarsgeschenk voor personeel of klanten van je bedrijfje.  Vorig jaar verkochten we

• 144kg chocolade
  • 73 dozen vol van dit lekkers
  • een winst van bijna €2000

Het zou fijn zijn als we dit jaar de 200kg naderen.  We verwachten dat de meeste bestellingen ergens volgende week zullen binnenlopen.  Velen zijn nog volop aan het verkopen.  We trachten de komende twee weken met regelmaat een tussenstand te geven van de verkochte chocolade.

Vergeet ook niet dat de persoon die het meeste verkoopt hoog bezoek aan huis mag verwachten of een neefje, nichtje babysit kindje met een hoog bezoek mag verrassen.

De huidige stand van zaken

• 16kg chocolade
  • iets meer als 8 dozen van dit lekkers

Voor alle info KLIK HIER

Chocoladeverkoop

22 Sep tot 27 Oct

CHOCOLADEVERKOOP

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein :-) ) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint?  Daarom organiseren wij na het grote succes van de voorbije jaren opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklaasfiguren, en opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

Vorig jaar verkochten we met 55 leden

Bestelling Sinterklaas chocolade 2018

Knooppunt

Via dit formulier kan je totale bestelling van je verkoop van Sinterklaas chocolade doorgeven.

Bedankt aan alle chocolade (ver)kopers!!

Knooppunt

De winnaressen van de chocolade verkoop Floor (welp), Lola (kapoen) en hun zusje Stella hebben de Sint thuis mogen ontvangen.Je ziet ze glunderen op de foto! Benieuwd wie volgend jaar de winnaar mag zijn.

Dit jaar was de verkoop goed voor:

• 144kg chocolade,
  • 73 dozen vol van dit lekkers,
  • een winst van bijna €2000.

Bedankt aan alle verkopers voor hun bijdrage!

Word vriend van het Knooppunt

Knooppunt

De vrienden van het Knooppunt helpen de vaste leden van het Knooppunt bij activiteiten zoals de Overgang, de Bonte Avond, de Kerstboomverkoop of de Nieuwjaarsreceptie.