Info Kapoenen

De kapoenen zijn kinderen van 6 tot 8 jaar. De meesten zitten dus in het eerste of het tweede studiejaar. De kapoentjes houden zich veel bezig met zich te verkleden, knutselen, zelf een beetje eten in elkaar prutsen, bosspelletjes, pleinspelletjes en ze gaan in de zomer dikwijls voor de eerste keer op kamp. Ze maken allemaal op hun eigen manier kennis met scouting.

Kapoenen juni 2019: Boemerang Juni

Zaterdag 2 juni: ijsjesverkoop ( 9u30-12u15 )

Nodig voor deze vergadering al jullie ouders, vrienden, opa's, oma's, nonkels, tantes, neven en nichten uit om een verfrissend ijsje te komen eten of een lekkere koffie te komen drinken! Er wordt voor zondag 29°C verwacht, dus kom zeker af!

Zondag 9 juni: jongens/meisjesvergadering ( 9u30-12u15 )

Weekend/Kamp

Feestdagen weekend

3 May tot 5 May
Kapoenen

Jipieeeeeeeeeeeee! We gaan weer op weekend en het beloofd weer fan-tas-tisch te worden. Het thema is feestdagen, dus vergeet zeker niet de gepaste verkleedkledij. Meer informatie vind je op onze weekendbrief.

Kapoenen mei 2019: Boemerang mei

Vrijdag 3 mei tot zondag 5 mei: weekend

Zondag 12 mei: plantjes verkoop: 9u30 – 12u15

Haal jullie verkoopkunsten boven, want vandaag gaan we allemaal samen de scouts steunen door plantjes te verkopen.

Zondag 19 mei: fotodag: 9u30 – 12u15

Kapoenen april 2019: Kapoenen april 2019

Zondag 07.04.19

Omdat alle leiding druk in de weer is met het laatste deel van het scoutsjaar te plannen zal de vergadering met zeer veel spijt in ons hartje niet door gaan. MAAAR dit wordt zeker en vast goed gemaakt tijdens de volgende vergaderingen van april !!

Zondag 14.04.19

Kapoenen maart 2019: Boemerang maart

Zondag 3 maart (9u30 - 12u15): Bosspel

Hoe kunnen we maart beter beginnen dan een superleuk bosspel? Wij weten het: met een nog leuker bosspel, dus we zien jullie zondag 3 maart voor een nog leuker dan leuk bosspel!

Zondag 10 maart (9u30 - 12u15): Verassingsvergadering

Deze zondagvoormiddag wordt 1 groot misterie. We voorzien een verrassingsvergadering!

Zondag 17 maart: GROEPPSWEEKEND

Kapoenen februari 2019: Februari

Heyhoi zotte kapoenen! We zijn al weer de tweede maand van het jaar! En dat is dan nog wel de maand van de liefde! Oeeeeh zijn er al tortelduifjes bij de kapoenen?

Zondag 3 februari (09u30- 12u15): EEN GOED OUDERWETS BOSSPEL
Doe een dikke jas, sjaal, handschoenen en muts aan om buiten de kou te trotseren tijdens ons superdupermegafantastische bosspel! We verwachten jullie zoals gewoonlijk om half 10 aan het lokaal!

Zondag 10 februari (09u30-12u15): GROTE LADDERSPEL!

Kapoenen januari 2019: Boemerang januari

We vliegen er dit jaar weer keihard in en maken van 2019 een waanzinnig gek en lollig kapoenenjaar! Welke maand is er eerst aan de beurt? Klopt! het koele en gladde januari.

Zaterdag 5 januari - Drie koningen zingen / Nieuwjaarsreceptie - 17u30 tot 19u30

De eerste vergadering van het nieuwe jaar is natuurlijk een traditionele drie-koningen-vergadering! Verkleed je allemaal als koning of koninging en warm je zangstem al op want wij gaan de hele avond aan huis zingen voor een centje! Iedereen wordt aan het lokaal verwacht in kledij om 17u30.

Kapoenen december 2018: December

Hallo allerliefste kapoentjes,

de leukste maand van het jaar komt er weer aan, DECEMBER!! De maand van Sinterklaas, de kerstman en het einde van 2018. Een maand vol cadeautjes en hier nog een cadeautje voor jullie, de boemerang:

Zaterdag 1 december:  Sinterklaasvergadering 18u00 - 20u00

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…

Kapoenen november 2018: November 2018

November is er weer, dat betekent geen zomer meer.
De dieren bereiden zich voor op hun winterslaap. De beer, het eekhoorntje, missschien zelfs het schaap?
De blaadjes vallen van de bomen, laat de sint maar snel komen!
Maar voor we naar december gaan... zijn hier de spelletjes die jullie deze maand te wachten staan!

Zondag 4 november - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Weekend/Kamp