Mexjincaanse avond

Hola chicos y chicas

Wij, de jins van de 4811&54, nodigen jullie met veel plezier uit voor onze MEXJINCAANSE avond!! Inderdaad ja, haal die sombrero en die Mexicaanse waaier al maar boven, want het beloofd een pikante avond te worden. Behalve met onze overheerlijke gerechten zullen jullie in de watten gelegd worden door onze altijd super enthousiaste jins. Het scoutslokaal wordt op 29 Maart 2019 helemaal omgetoverd tot een Mexicaans restaurant. 

Hieronder kan u zich verder inschrijven!

Wat kan u op deze avond verwachten?


Allereerst zullen we jullie verwennen met een heerlijk voorgerechtje, namelijk nacho's met zelfgemaakte guacamole of een salsasausje.

Nadat u van dit heerlijks hebt kunnen genieten heeft u de keuze uit 2 gerechten:


- Plato Autentico = Chili con carne met rijst  

- Plato Vegetariano = Chili sin carne met rijst

- Beide gerechten kan u ook krijgen in een Jinderportie (een kleinere portie)

Als afsluiter kan u kiezen uit een dessertenbuffet dat door onze jins (uiteraard met veel liefde) zal worden gemaakt.

Om het allemaal wat makkelijker te laten lopen zal de avond in 2 shiften opgedeeld worden. De eerste shift zal plaatsvinden om 18u00, de tweede shift om 19u30. Zouden wij u er wel op mogen wijzen dat het vrij belangrijk is om u aan deze shiften te houden zodat we ons goed kunnen voorbereiden op uw komst.

De betaling kan u op 2 manieren doen, aan te geven op het onderstaande formulier. Ofwel cash op de avond zelf, ofwel het bedrag over te maken op het rekeningnummer BE69 3771 0230 0378 met mededeling "Eetavond + naam van inschrijving" 

Haal die sambaballen al maar naar boven!! 

Hasta entonces!

Jinder
xxx

Chili con carne met rijst
Chili con carne met rijst- kinderportie
Chili sin carne met rijst
Chili sin carne met rijst - kinderportie