Overgang '17

Liefste ouders en vrienden van den 4811,

Zoals elk jaar verwolkomen we jullie ook dit jaar weer op onze jaarlijkse Overgang die zal doorgaan op zaterdag 23 september!

Nadat de oudsten zich van hun beste kant hebben laten zien in het grote overgangparcours en zij zich officieel deel van een oudere tak mogen noemen, schuiven we aan tafel om te genieten van de heerlijke ribbetjes die ook dit jaar weer met veel liefde gemaakt worden door het Knooppunt. We bieden een volwassenen-, een kinder en een vegetarische portie aan.

Deze kan u bestellen via het formulier hier op de site en kunnen betaald worden via overschrijving of aan de kassa. Indien u wenst te betalen via overschrijving (naar BE30 0688 9815 0511), vergeet dan niet de melding "Naam + Overgang 2017" hier aan toe te voegen!

Na de ribbetjes en het dessert, volgt het hoogtepunt van de avond: de spetterende leidingsvoorstelling! Hier zal de voltallige leidingsploeg zijn beste beentje voorzetten om te onthullen hoe de leidingsploegen van volgend jaar er uit zullen zien.

Ten slotte zouden we een oproep willen doen naar mensen die op de Overgang aan handje willen toesteken bij het klaarmaken van het eten. Om het overzicht te bewaren is hier een Doodle voor opgesteld, klik hier indien u graag wilt komen helpen! Alvast bedankt!

Hopelijk bent u er ook bij!

Tot dan! 

De leiding en het Knooppunt