SPAGHETTI AVOND
Givers
Evenement
zaterdag 21 april - 18u00 tot 23u00

De givers zijn weer terug met hun jaarlijkse activiteit. Dit welgekende evenement is DE jaarlijkse activeit bij uitstek. Het is de perfecte gelegenheid om met jong en oud gezellig samen rond te tafel te zitten en te genieten van de heerlijke italiaanse keuken. Wij nodigen jullie dus graag uit voor onze Spaghetti-avond op zaterdag 21 april. Kom kijken naar de finesse die onze givertjes in jullie eten zullen steken. Kom proeven van deze overheerlijke maaltijden, want je u hoort het goed: maaltijdEN. Op deze avond krijgen jullie niet enkel spaghetti geserveerd maar jullie magen zullen ook gevuld worden met een heerlijke antipasta. En als dat nog niet genoeg is, trakteren onze givertjes jullie graag nog op 1 van onze huisbereide dessertjes. Kort samengevat: jullie zullen met een welgevuld buikje vredig naar huis kunnen vertrekken.

Wat kan u dus verwachten:

Entrata: We serveren jullie onze insalata pomodoro e mozarella (oftewel tomaat-mozzarella)

Piatto principale: Als hoofdgerecht kan u kiezen uit de 3 onderstaande sauzen. Elk gerecht is tevens ook te verkrijgen in een kinderportie (€9):

Toucha my spaghetti (aka Bolognaise) (€13)

Toucha my spavegi (aka Vegetarische Bolognaise) (€12)

Toucha my spascampi (aka Pasta Scampi) (€15)

Dessert: Huisgemaakt dessert van onze lieve givertjes. 

Inschrijven doet u via het inschrijvinsformulier en kan tot en met 18 april. De betaling gebeurt door een storting op BE83 0688 9815 0915 met melding "Spaghetti - Naam en Voornaam" of door het (gepaste) bedrag cash mee te nemen op de dag zelf.

Tot dan!!

De givers en giverleiding