Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers

Givers september 2019: Boemerang September 2019

Beste givers,
Hopelijk hebben jullie na het kamp allemaal nog goed kunnen genieten ven een prachtige zomer, en zijn jullie nu helemaal klaar om nog een laatste fantastische maand te beleven met onze huidige givergroep en leidingsploeg!


Zondag 8 September - Fotovergadering - 9u30 tot 12u15

Givers juni 2019: Boemerang Juni

dag dag dag lieve givers,welkom bij de boemerang van de maand juni...juni al hé!!Hoe snel is dat jaar voorbij gevolgen?? Binnen een maandje zitten we al op kamp! whoehoee skrrt

Aangezien het deze maand examens zijn, hebben we speciaal alle vergaderingen (behalve de laatste) op zaterdagavond gezet. Zo hebben jullie zondag voormiddag steeds tijd op met je neus in de boeken te zitten en zo veel te fluoriceren dat je boek licht geeft. 

Zaterdagavond 1 juni 20u - 22u Gezelschapsspellen

Givers mei 2019: Boemerang mei

Dag beste givers, de lente is in het land, en dat valt eraan te zien, en te voelen, als je last zou hebben van de pollen (ik dus, snotter snotter). Ma bon, tis goei weer, en daar gaan we gebruik van maken. Dus ziehier, het programma van de maand mei!

Zaterdag 4 mei – 13-15u en 17-…u: Sera di spaghetti

Voor degenen onder ons die geen Italiaans praten, even een speedcursus:

Spaghetti -> Spaghetti

Mozarella -> Mozarella

Tomaat -> Pomodoro

Saus -> Salsa

Givers april 2019: Boemerang april

Beste givers,
Een nieuwe maand is aangebroken, dus hebben we opnieuw een fantastisch programma voor jullie in elkaar gestoken!

Zondag 7 april - Geen vergadering

Dit weekend is alle leiding samen op weekend om nog eens na te denken over de rest van het jaar en de kampen. Het is dus geen vergadering, maar jullie kunnen deze maand starten met eens goed uit te slapen!Zondag 14 april - Andreas-scheert-zijn-baard-vergadering - 9u30 tot 12u15

Weekend/Kamp

15-17 maart Groepsweekend

15 Mar tot 17 Mar
Givers

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we met iedereen weer op groepsweekend. Alle informatie over dit leuke weekend vinden jullie op de site!

Sinds 25 februari zijn de inschrijvingen gesloten.

Givers maart 2019: BOEMERANG GIVERS MAART

GIVERS MAART 2019: BOEMERANG MAART


Lieve kinders in deze barre tijden van manifeste leugens, klimaatmarsen en het overstromen van de zeeën proberen we jullie zwaar leven wat te verlichten met het schitterende programma van komende maand. De maand maart, ook wel gekend als de lente- of guldenmaand en vernoemd naar de Romeinse god van de Oorlog, Mars. Lees snel verder om te zien wat we voor jullie in petto hebben.

Givers februari 2019: Boemerang Februari

Skuu skuu, lekker die nieuwe maand in. De leiding heeft eindelijk gedaan met hun examens, en dus beginnen we de maand met vernieuwd enthousiasme om de vermoeiende kinderen die jullie zijn elke week een geniale zondagvoormiddag te bezorgen (ly tho xx)


Zondag 3-02 / Azijnslag / 9u30 – 12u15

Givers januari 2019: BOEMERANG JANUARI

Beste givers,

Zoals jullie al wel zullen weten, heeft de leiding tijdens januari zware examens. Dit maakt dat we geen vergaderingen kunnen houden………………..

 

PRANK!!!!

We kennen onze prioriteiten wel hoor! Tuurlijk verkiezen wij jullie boven onze examens. Daarom hebben we enkele zéér leuke activiteiten voor jullie gepland.

 

4/1 – Discoschaatsen - 20-22u 

Weekend/Kamp

Weekend

26 Apr tot 28 Apr
Givers

Givers gaan tijdens deze periode op weekend

Givers december 2018: December

Beste,

  

2/12 – Claim the Climate - geen vergadering (crying emoji)

Vandaag trekt de volledige leidingsploeg naar Brussel om daar te gaan protesteren ten voordele van het klimaat! Daarom zal er dus jammer genoeg geen vergadering plaatsvinden deze week.

We nodigen jullie wel graag uit om samen met jullie ouders met ons mee te gaan! Om 10u50 kan je ons vinden aan Berchem station, voor meer info: http://scouts4811.be/nieuwsbrief/claim-climate

 

Pagina's