16 Feb Brief vrouwenweekend (Bestand Groep)
15 Feb Brief groepsweekend (Bestand Groep)
6 Feb Jonggivers februari 2018: Boemerang Februari (Boemerang Jonggivers)
26 Jan Kapoenen februari 2018: Boemerang Februari (Boemerang Kapoenen)
7 Feb Welpen februari 2018: Boemerang (Boemerang Welpen)

Inschrijving Groepsweekend 23-25 feb

Groep

Dit jaar gaan we op groepsweekend van 23-25 februari. En deze keer gaan we, naar oude traditie, terug allemaal samen met de bus, joepie!

Dat wil zeggen dat de leden vrijdagavond om 18 uur aan het lokaal worden verwacht in plaats van op de weekendlocatie. Hierdoor moeten de ouders zich niet meer in de avondspits wagen en start het kinderloze weekend dus al iets vroeger en meer ontspannen!

Nieuwjaarsreceptie 2018

Groep

Best ouders, leden, oudleiding, sympathisanten

Graag nodigen wij jullie deze zaterdag 6 januari uit om samen met ons te klinken op het nieuwe jaar!
Iedereen is welkom vanaf 18u30. Na de vergaderingen kunnen dan ook de leden mee aansluiten voor wat lekkers.
De Jins voorzien jenever en chocomelk, het knooppunt iets om te knabbelen.

Alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst van de gehele 4811-leidingsploeg en hopelijk tot zaterdag!

20 Dec

Mannenweekend 2018

Beste testosteronbeesten

Hierbij nog eens een warme oproep voor het mannenweekend!

Bedankt aan alle chocolade (ver)kopers!!

Knooppunt

De winnaressen van de chocolade verkoop Floor (welp), Lola (kapoen) en hun zusje Stella hebben de Sint thuis mogen ontvangen.Je ziet ze glunderen op de foto! Benieuwd wie volgend jaar de winnaar mag zijn.

Dit jaar was de verkoop goed voor:

• 144kg chocolade,
  • 73 dozen vol van dit lekkers,
  • een winst van bijna €2000.

Bedankt aan alle verkopers voor hun bijdrage!

Bonte Avond 2017

Beste ouders, leden en sympathisanten

Na drie jaar is het weer zo ver! We organiseren dit jaar opnieuw onze befaamde Bonte Avond!
Deze vindt plaats op zaterdag 25 november 2017.

Traditiegetrouw kunnen jullie voor de show genieten van heerlijke vol-au-vent, verzorgd door het knooppunt. Later op de avond kunnen jullie je verwachten aan een spectaculaire show, waarin jullie kinderen de hoofdrol spelen. Elke tak verzorgt een actje en we laten ons graag verrassen door enkele solo-artiesten.

Herinnering lidgeld

Groep

Beste ouder, bij deze zouden wij u er graag aan willen herinneren dat het lidgeld voor 15 oktober gestort moet worden moest dit nog niet gebeurd zijn. Het inschrijvingsgeld bedraagt 50€ voor het eerste kind en 45€ voor ieder volgend kind per gezin. Moest het lidgeld een probleem vormen staan wij klaar om samen met jullie naar een oplossing te zoeken.

Chocoladeverkoop

25 Sep tot 27 Oct
Knooppunt

CHOCOLADEVERKOOP SINTERKLAAS CALLEBAUT

Beste vrienden van den 4811,

Verdienen brave kinderen (groot en klein :-) ) niet de allerbeste chocolade van de lieve Sint?  Daarom organiseren wij na het grote succes van vorig jaar opnieuw een chocolade verkoop van Sinterklasfiguren, en opnieuw van CALLEBAUT-kwaliteit om je kinderen, kleinkinderen en natuurlijk jezelf mee te verwennen!

11 Dec

Overgang 2017

Liefste ouders en vrienden van den 4811,

Zoals elk jaar verwolkomen we jullie ook dit jaar weer op onze jaarlijkse Overgang die zal doorgaan op zaterdag 23 september!

Nadat de oudsten van elke tak zich van hun beste kant hebben laten zien in het grote overgangparcours en zij zich officieel deel van een oudere tak mogen noemen, schuiven we aan tafel om te genieten van de heerlijke ribbetjes die ook dit jaar weer met veel liefde gemaakt worden door het Knooppunt. We bieden een volwassenen-, een kinder en een vegetarische portie aan.

Fiscale attesten '16 (aangifte 2017)

VOOR WIE?

Ouders van kapoenen, welpen en eerste jaars jonggivers kunnen de kosten voor de opvang van hun kinderen tot 12 jaar inbrengen als vermindering op hun belastbaar inkomen. Deze kosten kunnen dan worden afgetrokken van de belastingen.

HOE BEMACHTIG IK het FORMULIER hiervoor?

15 May

Burger Jing Eetavond

Jins

De jins zijn weer terug en beter dan ooit tevoren!
Zaterdag 20 mei openen wij onze hamburgertent: Burger Jing!
Hamburgermenu's aan schappelijke prijzen en frietjes à volonté! Achteraf wordt de hamburgertent omgebouwd tot een bar waar iedereen welkom is om iets te komen drinken en hamburgers blijven beschikbaar!!