24 Mar Welpen april 2019: BOEMERANG APRIL (Boemerang Welpen)
21 Mar Jonggivers april 2019: BOEMERANG APRIL (Boemerang Jonggivers)
20 Mar Annulatie oriëntatieloop '19 (4811-Nieuws)
20 Mar Kapoenen april 2019: Kapoenen april 2019 (Boemerang Kapoenen)
20 Mar Mannenavond 2019 (Webformulier Groep)
24 Mar

Mexjincaanse avond

Jins

Hola chicos y chicas

Wij, de jins van de 4811&54, nodigen jullie met veel plezier uit voor onze MEXJINCAANSE avond!! Inderdaad ja, haal die sombrero en die Mexicaanse waaier al maar boven, want het beloofd een pikante avond te worden. Behalve met onze overheerlijke gerechten zullen jullie in de watten gelegd worden door onze altijd super enthousiaste jins. Het scoutslokaal wordt op 29 Maart 2019 helemaal omgetoverd tot een Mexicaans restaurant.

Hieronder kan u zich verder inschrijven!

Wat kan u op deze avond verwachten?

20 Mar
4811-Nieuws

Annulatie oriëntatieloop '19

Beste ouders, leden en sympathisanten van den 4811,

Met spijt moeten we jullie melden dat de oriëntatieloop dit jaar niet zal doorgaan.
Na 3 keer de deadline voor het inschrijven uit te stellen, hebben we slechts een 60-tal inschrijvingen ontvangen, waarvan slechts 25 leden. We hoopten op minstens 100 inschrijvingen om de dag door te laten gaan.

20 Mar

Mannenavond 2019

Groep

mannenavond 48-11

Beste vader, leider, oud-leider… beste man,

Vandaag stelt de mannelijke leiding van den 48-11 een avond voor die in de geschiedenisboeken beschreven zal worden als een avond waar testosteron, een beetje zweet en ons geliefde gerstenat de lokalen van den 48-11 zal doen overstromen.

Helpende Handen

Versterking Verhuurploeg scoutslokalen gezocht!

Van het Knooppunt en de Groepsleiding uit zijn we op zoek naar iemand die mee wil helpen om de verhuur van onze lokalen mee te helpen organiseren. Wat houdt dit in? De huidige verhuurploeg mee versterken door de verhuur mee op te volgen, af en toe concreet met huurders af te spreken om de sleutel te brengen en de lokalen na te kijken bij afsluiten.

Wil je meer info of heb je interesse? Laat het ons weten via mail naar knooppunt@scouts4811.be!

2e Helpende Handen zondag: 9/2

Hoi Helpende Handen,

Nog eens bedankt om jullie voor deze lijst in te schrijven... Tof dat jullie verder mee willen bouwen aan den 4811-scoutsgroep!

Volgende zondag, 9/2, tijdens de vergadering van de kinderen (9:30 - 12:15) komen we opnieuw bijeen om samen onderstaande klusjes aan te pakken. Geef je een seintje aan knooppunt@scouts4811.be of je erbij kan zijn en indien je een voorkeur hebt, wat je graag wil doen? Dan laten wij jou weten wat je eventueel van thuis kan mee brengen.

Bric-A-Brac voor Kom Op Tegen Kanker

Groep

Op 24 maart lopen Team Greet en Team Mama Bear de 100 KILOMETER van Kom Op Tegen Kanker. Om te kunnen deelnemen, zamelen zij 5000 euro in, waarvan de opbrengst integraal naar Kom Op Tegen Kanker gaat.
(meer info - https://www.100kmrun.be/team/team-greet-mama-bear)

Geen afspraak in januari

Liefste Helpende Handen,

Hopelijk heeft iedereen er goede feestdagen en een fijne nieuwjaarsavond op zitten!

We zouden via deze weg even willen laten weten dat we deze maand niet zullen samenkomen aan het lokaal. Dit aangezien de leiding druk bezig is met de examens en de vergaderingen daardoor op verschillende uren vallen. We zien elkaar dus weer terug in februari.

Tot dan!

Groetjes,

Het Knooppunt

4811-Nieuws

Vrouwen, schrijf je nu in!

Het is bijna zover:
Het jaarlijkse vrouwenweekend komt er weer aan!

Nieuwjaarsreceptie

Beste wensen aan alle helpende handen :-)

We starten dit nieuwe jaar alvast met een kleine eerste activiteit: " De Nieuwjaarsreceptie"

Jullie zijn hier natuurlijk meer als welkom om langs te komen.  Zelf zijn we nog op zoek naar enkel helpende handen tijdens de receptie voor het met mee uitschenken van de drank, jetons te verkopen, hot dogs te maken, af te wassen, ...

Wie graag helpt verwachtten we tegen 17u15 aan het nieuwe lokaal

Nieuwjaarsgroeten

Het  Knooppunt

Nieuwjaarsreceptie - zat 5/1 om 17:30

Knooppunt

Nieuwejaarke zoete,
Een varken heeft 4 voeten,
De kids hebben drie-koningen vergadering,
Met een hapje en drankje zetten we 2019 goed in.

Nieuwjaarke hottentot,
ons vader heeft ne kletskop,
Twee jeneverkes is een paar,
We wensen elkaar een gelukkig nieuwjaar!

----------------------------------------------------------
Zet dus maar in je agenda: op 5 januari, bij de start van de vergadering van de kinderen: Nieuwjaarsreceptie!