25 May Carwash & IJssalon (Artikel Groep)
21 May Welpen juni 2019: Boemerang Juni 2019 (Boemerang Welpen)
20 May Givers juni 2019: Boemerang Juni (Boemerang Givers)
19 May Jonggivers juni 2019: Boemerang Juni (Boemerang Jonggivers)
16 May Zaterdag 18 mei: helpende hand-klusjes (Helpende Handen)

Carwash & IJssalon

Groep

Beste ouders, leden en sympathisanten
Houd uw zondagvoormiddag vrij want op 2 JUNI kan u met uw auto, fiets, step, brommer... langs den 48-11 passeren voor onze CARWASH! De jonggivers zorgen ervoor dat uw voertuig terug helemaal blinkt, en in afwachting kan u bij de kapoenen een lekker ijsje komen eten en van het goede weer komen genieten!

CARWASH & IJSJES €€€
vrije bijdrage

OPENINGSUREN

Groepsverkoop: Kruidenplantjes

Groep

Beste mama's, papa's, leden en sympathisanten,

De afgelopen jaren zijn we samen met de hele groep op straat getrokken om kruidenplantjes te verkopen en ook dit jaar zijn we terug. Op zondag 12 mei zetten we ons kraam aan het lokaal op en trekken onze leden door Wilrijk met karren vol lekkere kruiden. Wil je zeker zijn dat je deze onmisbare kuidenplantjes in je keuken of de tuin kan zetten, dan raden wij u aan uw plantjes op voorhand te kopen, dit kan u doen door het formulier onderaan in te vullen.

Belangrijke informatie:

16 May

Zaterdag 18 mei: helpende hand-klusjes

Op zaterdag 18 mei gaat de materiaalploeg de shelters nakijken en nog enkele andere werken in het materiaalkot uitvoeren. Alle hulp is meer dan welkom vanaf 10u.

De tenten/shelters zouden opgezet moeten worden buiten en er zouden nog wat kleine taken uitgevoerd moeten worden op en rond het lokaal. Daarnaast zou er ook nog naar het containerpark gereden moeten worden. Iedereen met een aanhangwagen mag die meebrengen om het sneller te laten transporteren :)

EHBO-cursus

Op zondag 21 april gaat er om 15u in de namiddag een initiatie EHBO door voor de leiding, in de scoutslokalen. Er zijn nog enkele plaatsen over voor ouders die ook geinteresseerd zijn zo'n cursus te volgen. Er zal door iemand van het Rode Kruis een stukje theorie gegeven worden, gevolgd door praktijk oefeningen/demos.

20 Mar
4811-Nieuws

Annulatie oriëntatieloop '19

Beste ouders, leden en sympathisanten van den 4811,

Met spijt moeten we jullie melden dat de oriëntatieloop dit jaar niet zal doorgaan.
Na 3 keer de deadline voor het inschrijven uit te stellen, hebben we slechts een 60-tal inschrijvingen ontvangen, waarvan slechts 25 leden. We hoopten op minstens 100 inschrijvingen om de dag door te laten gaan.

Helpende Handen

Versterking Verhuurploeg scoutslokalen gezocht!

Van het Knooppunt en de Groepsleiding uit zijn we op zoek naar iemand die mee wil helpen om de verhuur van onze lokalen mee te helpen organiseren. Wat houdt dit in? De huidige verhuurploeg mee versterken door de verhuur mee op te volgen, af en toe concreet met huurders af te spreken om de sleutel te brengen en de lokalen na te kijken bij afsluiten.

Wil je meer info of heb je interesse? Laat het ons weten via mail naar knooppunt@scouts4811.be!

2e Helpende Handen zondag: 9/2

Hoi Helpende Handen,

Nog eens bedankt om jullie voor deze lijst in te schrijven... Tof dat jullie verder mee willen bouwen aan den 4811-scoutsgroep!

Volgende zondag, 9/2, tijdens de vergadering van de kinderen (9:30 - 12:15) komen we opnieuw bijeen om samen onderstaande klusjes aan te pakken. Geef je een seintje aan knooppunt@scouts4811.be of je erbij kan zijn en indien je een voorkeur hebt, wat je graag wil doen? Dan laten wij jou weten wat je eventueel van thuis kan mee brengen.

Bric-A-Brac voor Kom Op Tegen Kanker

Groep

Op 24 maart lopen Team Greet en Team Mama Bear de 100 KILOMETER van Kom Op Tegen Kanker. Om te kunnen deelnemen, zamelen zij 5000 euro in, waarvan de opbrengst integraal naar Kom Op Tegen Kanker gaat.
(meer info - https://www.100kmrun.be/team/team-greet-mama-bear)

Geen afspraak in januari

Liefste Helpende Handen,

Hopelijk heeft iedereen er goede feestdagen en een fijne nieuwjaarsavond op zitten!

We zouden via deze weg even willen laten weten dat we deze maand niet zullen samenkomen aan het lokaal. Dit aangezien de leiding druk bezig is met de examens en de vergaderingen daardoor op verschillende uren vallen. We zien elkaar dus weer terug in februari.

Tot dan!

Groetjes,

Het Knooppunt

4811-Nieuws

Vrouwen, schrijf je nu in!

Het is bijna zover:
Het jaarlijkse vrouwenweekend komt er weer aan!