Welpen september 2019: Boemerang

Liefste, liefste, allerliefste welpjes,

Hier is ie dan, de allerlaatste boemerang van dit jaar. Met spijt in ons hart zullen we na deze maand afscheid moeten nemen en zelfs enkele van jullie moeten loslaten naar de jonggivers (snik snik). MAAR voor we dat gaan doen hebben we nog 2 bangelijke vergaderingen voor jullie:

zondag 8 september - 9u30 tot 12u15

VERASSINGSVERGADERING!!! Wat we gaan doen op de voorlaatste vergadering van het jaar, houden we nog even geheim, maar het belooft een knaller te worden. Hopelijk zijn jullie niet te moe na de eerste week school en komen jullie vol energie naar de scouts. (Ps nemen jullie pleaseee ook de zon mee? Zou leuk zijn hihi)

zondag 15 september - 9u30 tot 12u15

FOTOVERGADERING!!! Er is geen betere manier om dit geweldig-bangelijk-super-reuze-leuk scoutsjaar af te sluiten dan met de foto’s van ons geweldig-bangelijk-super-reuze-leuk kamp! Neem een dekentje of een kussen mee en installeer je maar in de zetels van ons lokaal om met z’n allen nog een laatste keer samen te zijn voor we afscheid nemen van onze derdejaars (en misschien ook wel van de leiding ;) )

Zaterdag 21 september - Hele dag

OVERGANG!!! Joepie, het moment is aangebroken waar jullie (en wij) al meer dan 2 maanden op aan het wachten zijn! We nemen afscheid van de derdejaars, zeggen hallow tegen de nieuwe eerstejaars eeeeeen… wie van de leiding blijft….. en wie gaat er weg…. komt er nieuwe leiding…..??? Zoveel vragen die deze avond allemaal worden opgelost. Zeker komen dus! (Vergeet jullie niet in te schrijven voor de heerlijke bbq!)

Zo lieve kindertjes, dat was ie dan.

Wij hebben alvast enorm hard genoten van het voorbije jaar en hopen dat jullie het even leuk vonden als ons!

We gaan jullie allemaal heel hard missen!!!

xxxxxxxxxx

Winniefried, Rocky, Sambur, Bagheera, King Louie, Shere Khan, Leela, Poekina, Mowgli en Chikai