Welpen september 2018: Boemerang September

Liefste welpen,

Wat is de zomer toch snel voorbijgevlogen! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp onze avonturen in Mytria aan het beleven waren. Hopelijk hebben jullie nog goed van jullie vakantie kunnen genieten! Veel ijsjes gegeten? Spelletjes gespeeld? Reizen gemaakt? Andere zomerpret? De leiding heeft jullie natuurlijk superhard gemist en kan niet wachten om jullie terug te zien. Voor de laatste maand van dit scoutsjaar, hebben we nog twee fantastische vergaderingen in elkaar gestoken!

Zondag 2 september – geen vergadering

Helaas … Pindakaas … Kunnen we de eerste zondag van september nog geen vergadering doen.  Het ene deel van de leiding is op reis in verre exotische landen, en het andere deel is aan het blokken voor de herexamens. Jammer, zeer jammer, maar dit maken we zeker goed op de twee andere megafantastische vergaderingen die we nog voor jullie in petto hebben!

Zondag 9 september – afscheidsvergadering – 9u30 tot 12u15

Het einde van het scoutsjaar is bijna aangebroken (Oooh!)… Jammer genoeg komen aan alle mooie liedjes een eind. Dit is de voorlaatste vergadering met onze huidige welpengroep en welpenleiding.  Vandaag nemen we afscheid van de derdejaars, die na de overgang naar de jonggivers zullen gaan en ook van leiding die misschien naar andere tak gaat volgend jaar… SPANNEND!!

Zondag 16 september – fotovergadering – 9u30 tot 12u15

Eindelijk, het moment waar iedereen zich al twee maanden op aan het verheugen is! WE GAAN DE FOTO’S TONEN! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar de leiding is al 2 maanden in geuren en kleuren aan het vertellen over de avonturen die we samen op kamp beleefd hebben. Nu kunnen we eindelijk al deze prachtige momenten nog eens herbeleven op dit fotomoment. We verwachten jullie op de gewone uren aan het lokaal, ouders zijn ook welkom!

Zaterdag 22 september – overgang – Hele dag

Het is zo ver! De derdejaars welpen gaan over naar de jonggivers, de tweedejaars worden derdejaars, de eerstejaars worden tweedejaars, en de tweedejaars kapoenen worden eerstejaars welpen. Je zou bijna de draad kwijtraken, maar dat is niet belangrijk want vandaag is het overgang!

We hebben een heel parcours voor jullie klaar gezet, lekker eten voorzien, en de show met de nieuwe leidingsploegen in elkaar gestoken. Allen daarheen! (Meer info komt binnenkort op de site)

Zo dit was het dan … Met pijn in het hart nemen we hier afscheid van een fantastisch scoutsjaar vol avontuur. We gaan jullie stuk voor stuk missen, en wensen jullie heel veel plezier in het komende scoutsjaar!!

Xxxxxxxxxx

Poekina, Sambur, Chikai, Baloe, Ferao, Tabaqui,  Shere Khan & Chill