Welpen september 2017: Boemerang september

Hey allerliefste welpen

Na een zomer vol uitstapjes, zwempartijdjes, ijsjes, reisjes, spelletjes en pret vliegen we er voor een laatste keer in met de huidige groep welpen. Wij, de leiding, hebben jullie natuurlijk heel de zomer lang super hard gemist en kunnen niet wachten om jullie terug te zien. We hebben nog twee leuke vergaderingen voor jullie in petto om terug te blikken op ons fantastisch scoutsjaar en afscheid te nemen van onze geliefde derdejaars en misschien wel een aantal leiding die naar een andere tak gaat.

Zondag 10 september – Fotovergadering – 9u30 tot 12u15

Zijn jullie ook nog aan het bekomen van het kamp? Wij wel. Wat was dat allemaal met die Grote Broer, zeg? Gelukkig hebben jullie weer kunnen bewijzen hoe sterk en slim welpen zijn en hebben we hem verjaagd! Vandaag komen we weer helemaal terug in de kampsfeer en lachen we met de grappige smoelen van Akela. Jullie krijgen ook het langverwachte kampaandenken, dus wees maar massaal aanwezig!

Zondag 17 september – Afscheidsvergadering – 9u30 tot 12u15

'Zonder jou tikt de klok even snel
Maar de tijden veranderen wel
Dus ik neem afscheid, jij moet nu gaan
Weet dat je in m'n hart altijd blijft voortbestaan'

Aan al het goede komt een einde en jammer genoeg is dat op de scouts niet anders. Kom er allemaal nog een laatste keer een topvergadering van maken! We nemen nu definitief afscheid van de derdejaars en enkele leiding, maar niet getreurd! Ze gaan enkel naar een andere tak en verhuizen niet naar de andere kant van de wereld, he (gelukkig maar).

Zaterdag 23 september – Overgang – Hele dag

Joepie! Joehoe! Jeeej! Het is overgang en jullie weten allemaal wat dat betekent: veel volk, vuil worden, ribbekes, nieuwe leiding, nieuwe tak, nieuwe welpen, kapoenen die geen kapoen meer zijn en zo veel meer!

Vergeet jullie en jullie mama, papa, broers, zussen, oma's, opa's, neven, nichten, ooms en tantes niet in te schrijven voor de ribbekes! Meer info vind je op de site.

Dat was het dan voor september. We vonden het een fantastisch jaar vol zotte avonturen en gaan jullie stuk voor stuk missen! Heel veel plezier in het komende scoutsjaar!!

Kussen en knuffels

Akela, Baloe, Bento, Ferao, Kaa, Mirala, Mysa en Raksha