Welpen oktober 2017: Boemerang Oktober

Hey liefste Welpen!

Het nieuwe jaar begint met een vliegende start na de overgang. Wij zijn allemaal benieuwd naar wat de nieuwe lading welpen allemaal kan en zelfs de oudere welpen zullen hun nieuwe leiding ook nog moeten leren kennen. Maar geen schrik of verlegenheid, met alle fantastische vergaderingen en weekends wordt het een topjaar!

Allemaal erbij zijn is de boodschap, zo maak je nieuwe vrienden en maakt het nooit uit in welk nest je terecht komt. Lees hieronder snel verder!

 

1 Oktober – Geen vergadering  

Na de overgang van vorige week zijn jullie natuurlijk nieuwsgierig naar alle nieuwe leiding en leden. Jammer genoeg is het vandaag geen vergadering omdat wij met alle leiding op weekend zijn om het jaar te plannen. Jullie mogen dus nog een laatste keer uitslapen voor we de volgende week erin vliegen.

 

8 Oktober – Kennismaking – 9u30 tot 12u15

Vandaag is het zover! De allereerste vergadering van het nieuwe jaar :)

Jullie weten al dat de leiding zéér goed kan zingen en dansen, maar er is nog zoveel meer wat wij kunnen. Jullie hebben allemaal ook jullie talenten waar wij verbaasd van zullen zijn. Kom ze allemaal tonen/vertellen op de eerste vergadering waar we elkaar leren kennen.

Deze vergadering is belangrijk om al snel nieuwe vrienden te maken (en het helpt de leiding om de nesten te verdelen voor de volgende vergadering). Allemaal aanwezig dus!

 

15 Oktober – Nestenverdeling – 9u30 tot 12u15

Geel, blauw, rood, zwart! Dit zijn een aantal van de nesten waar jullie worden ingedeeld. Dit wordt als het ware een kleine familie op zich. De nestleider en hulpnestleider ontfermen zich over het hele nest en zorgen ervoor dat de sfeer altijd prima is binnen het nest.  Voor iedereen is het wel spannend om te weten in welk nest je terecht komt :D

Het is belangrijk om aanwezig te zijn op deze vergadering. De nesten worden ingedeeld, zodat elk lid weet wat het moet roepen tijdens het aantreden en waar ze juist moeten staan. Gewoon komen!

 

22 Oktober – Bosspel – 9u30 tot 12u15

Nu de nesten verdeeld zijn is het perfect weer voor een goed bosspel. Wat voor briljant idee wij als leiding hebben omgevormd tot een geniaal spel is natuurlijk voor jullie nog een mysterie. Om dit te weten, moet je gewoon zondag komen :)

 28 Oktober – Halloweenvergadering – 18u30 tot 21u00

Eind oktober wordt het frisser en beginnen de bomen hun blaadjes te verliezen. De perfecte tijd om ook eens te griezelen. Trek dus allemaal jullie engste kostuum aan: Heks, skelet, zombie, mummie en dan spelen we een fantastisch halloweenspel! Erna drinken we een kom lekkere pompoensoep om op te warmen!

 

Voilà, de eerste maand zit er al op. Ik hoop jullie allemaal te zien op de vergaderingen zodat we meteen van een topjaar kunnen spreken!

 

Dikke knuffels en een stevige handdruk van jullie nieuwe leiding.

 

Chill, Chickai, Baloe, Poekina, Ferrao, Shere-Khan, Tabaqui en Sambhur