Welpen oktober 2015: Boemerang oktober

Heeeey lieve welpen,
er staat weer heel wat op het programma deze maand! We hopen dat jullie er even veel zin in hebben als wij!

Zondag 4 oktober 9:30u-12:15u – Bosspel

Nu we iedereen al wat beter hebben leren kennen na onze fijne kennismakingsvergadering, kunnen we beginnen aan het echte werk!
We zetten het scoutsjaar dan ook in met een echt scoutesk bosspel.
Het enige wat jullie moeten doen is om half tien in perfect uniform naar de scouts komen. Jullie fantastische leiding zorgt wel (uiteraard met jullie hulp) voor spel en plezier!

Zondag 11 oktober 9:30u-12:15u  – Nestenspel

Uiteraard weten we dat jullie staan te popelen om jullie nieuwe nesten te weten te komen maar we zullen jullie nog even in spanning laten afwachten tot het einde van de vergadering.
Wie zal er voor jullie opkomen als nestleider, hulpnestleider?
Natuurlijk komen jullie dit alles niet zo maar te weten! Daarom spelen we vandaag het nestenspel! Komen is dus de boodschap!

Zondag 18 oktober 9:30u-12:15u  – Zeeslagstratego

Leiding: “Zeg welpen, kennen jullie Zeeslag? Dat fijne gezelschapsspel?”

Welpjes: “JAAAAAA!”

Leiding: “En kennen jullie toevallig Stratego? Dan andere fijne gezelschapsspel?”

Welpjes: “JAAAAAAAAAAAAA!”

Leiding: “Wat zouden jullie er van vinden als we deze 2 spellen samen lieten smelten tot 1 cool spel?”

Welpjes: “VET GAAF, ONWIJSCOOL EN ORGINEEL LIEVE LEIDING!”

Leiding: “Oke, top! Zien we jullie dan zondag ochtend?”

Welpjes: “JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!”

Zondag 25 oktober 9:30u-12:15u – Gezelschapspelletjes XTREME EDITION

We blijven in de sfeer van vorige week met de gezelschapsspelletjes. Het was een leuke vergadering maar nu is het tijd voor het echte werk.
We spelen SPELLETJES met leuk GEZELSCHAP en dit alles is XTREME vorm. Wat wil je nog meer?

Zo dit was het alweer voor de maand oktober, maar geen nood want november staat alweer voor de deur!
Tot dan! Kusjes,
Rama, Mysa, Bento, Hathi, Mang, Akela, King Louie, Baloe, Bagheera