Welpen november 2018: November

Aaaah november is daar! De blaadjes kleuren oranje-rood, dekentjes worden uit de kast gehaald, kaarsjes en openhaarden worden aangestoken, … Kortom, november is de gezelligste maand van het jaar! De nesten zijn verdeeld, nieuwe vriendschappen zijn gesmeed, volgens mij is er weinig dat er nog kan mislopen in dit jaar!

 

4 november – Het-kleine-en-gezellige-herfstspel – 9u30 tot 12u15

Om deze maand goed in te zetten, trekken we voor de eerste keer van het jaar naar het park. We zullen de koude trotseren door het super tof herfstspel te spelen. Kleed jullie dus lekker warm aan en kom op de gewone uren naar het lokaal.

 

9 – 11 november – Belofteweekend

JAAAA JOEPIEEEE HET IS ZO VER!!!!!! De welpenleiding staat alvast te poppelen om te vertrekken, jullie ook? We trekken met z’n allen erop uit om een bangelijk weekend te beleven. En dit is niet zomaar een weekend. Het is belofteweekend! Dit betekend dat iedereen zijn of haar belofte moet afleggen om een echte welp of kabouter te worden. Je hoort het al, dit kan je niet missen! De brief komt asap online. Daar zullen jullie al de info die jullie nodig hebben terugvinden.

 

18 november – Meisjes/jongensvergadering – 9u30 tot 12u15

Nagels lakken, massages geven, roddelen over de jongens, gezichtsmaskertjes opleggen, … We toveren het lokaal deze zondag om tot een beautysalon!

Rugby en voetbal spelen, trashspelletjes, om ter vuilst worden, … Op deze vergadering kunnen de jongens zich uitleven en al hun energie kwijt spelen!

 

25 november – Bosspel – 9u30 tot 12u15

We zijn weeral aan het einde van de maand beland… En afsluiten doe je best op dezelfde manier waarop je bent begonnen! We trekken eropuit naar het park waar jullie een kei leuk spel zal staan te wachten.

 

Wat was dat weeral een top maand! December staat voor de deur en dat wil maar één ding zeggen: CADEAUTJEEEEES!!!!!

 

Dikke kus van de leukste leiding

Chickai, Winifred, Mowgli, Rocky, Sambhur, Shere-Khan, King-Louie, Bagheera, Leela en Poekina

 

!!! Graag een seintje op volgend e-mail adres als  je er niet bij kan zijn:   !!!