Welpen mei 2019: WELPEN MEI 2019

Liefste welpen, mei staat voor de deur en in mei legt elke vogel een... Dat betekent dat het volop lente is, de bloemetjes in bloei komen te staan, de bomen blaadjes beginnen te krijgen en Sherekhan uit zijn winterslaap ontwaakt om iedereen te ambeteren met zijn luidruchtig gezever.

Zondag 5 mei - dagtocht - 9u30 tot 14u30

Trek allemaal jullie stapbottines dus maar aan zodat we van deze mooie lente kunnen genieten en Sherekhan kunnen bezig houden (en hopelijk dus wat rustiger krijgen) met een avontuurlijke dagtocht. !!! ZEKER NIET VERGETEN MEE TE NEMEN: Lunchpakketje, genoeg water en aangepaste kledij aan het weer, regen (regenjas) zon (zonnecrème, hoedje/petje) !!!

Zondag 12 mei - plantjesverkoop - 9u30 tot 12u15

Door dat prachtige nieuwe lokaal dat sinds dit jaar open is, heeft de leiding geen centjes meer om de gas- en waterrekening te betalen. daarom gaan we met zen allen plantjes verkopen op de groepsverkoop.

Zondag 19 mei - fotodag - 9u30 tot 12u15

Eén, twee, drie fotomodel!!! kruip zaterdagavond op tijd in jullie bedjes zodat jullie zondag goed gezind zijn want we hebben jullie allermooiste glimlach nodig voor de fotovergadering! zorg er ook allemaal voor dat jullie uniform pico bello in orde is zodat jullie kunnen stralen op de catwalk als echte fotomodellen!

Zondag 26 mei - survivalvergadering - 9u30 tot 12u15

Zijn jullie het ook zo beu om altijd vertroeteld en verwend te worden door de mama en de papa, dat jullie iedere dag in bad moeten en dat jullie steeds je handjes moeten wassen voor het eten? Gedaan ermee! Vandaag gaan jullie laten zien op de survival vergadering wat voor stoere madammen en venten jullie wel niet zijn en gaan we overleven als echte avonturiers in de wildernis!!

XXX jullie fantastische leiding Mowgli, Bagheera, Shere-Khan, Sambhur, Winifred, Poekina, Rocky, Leela, Chickai en King-Louie.