Welpen mei 2018: Boemerang

Hey beste welpen,

Een nieuwe maand is bijna daar dus hebben we weer een boemerang klaar! Hopelijk hebben jullie genoten van ons fantastisch F.C. De Kampioenenweekend!

April was een korte scoutsmaand dus moeten we wat inhalen en daarom zal er nu elke zondag een nieuwe vergadering zijn!

Zondag 6 mei – Fotovergadering – 9u30 tot 12u15

Het is weer zover, we houden onze jaarlijkse fotodag. Alle ouders zouden al een email moeten ontvangen hebben met alle informatie maar we zullen die nog eens herhalen. We verwachten elke welp in perfecte uniform met zijn/haar mooiste glimlach op de normale uren aan het lokaal.

Zondag 13 mei – Groepsverkoop – 9u30 tot 12u15

Ja hoor, dat heb je goed gelezen: er staat zondag de dertiende en niet vrijdag de dertiende, dus geen ongeluk voor de welpen op deze dag! En we krijgen maar niet genoeg van onze plantjes, daarom verkopen we dit jaar weer kruidenplantjes met de hele groep. We verwachten iedereen in volledig uniform met zijn/haar beste onderhandeltechniekenom zoveel mogelijk plantjes te verkopen!

Zondag 20 mei – Zwemmen – 10u tot 13u

- Hey Shere Khan, hou jij niet superveel van zwemmen ?!

* Ja, het is mijn lievelingssport! Gaan we deze week met de welpen zwemmen?

- Ja, je hebt gelijk deze zondag gaan we met iedereen zwemmen in Beveren JOEPIE! We verwachten  jullie om 10u aan de ingang van De Meerminnen in Beveren en breng €5,40 mee (liefst gepast).

* De welpen kunnen toch niet te voet komen, dat is toch veel te ver?

- Ja de mama’s en papa’s moeten hun welp brengen met de auto (of de fiets voor de fanatiekelingen) en om het milieu wat te besparen vragen we aan de ouders om te carpoolen.

Zondag 27 mei – Zoektocht – 9u30 tot 12u15

Mensen zijn toch rare wezens, ze zijn heel hun leven door op zoek naar dingen:

Ze zoeken naar liefde, vriendschap, rijkdom, het aardparadijs, plezier, hun sleutels die ze gisteren verloren zijn, de tweede sok die mist, het dopje van een flesje water, hun scoutsdas die verloren is gegaan op weekend, een koekendoos op de speelplaats, ... Je kan het niet gek genoeg bedenken!

Vandaag gaan wij ook op ZOEKTOCHT. Wat dit precies inhoudt, is nog een groot vraagteken, als je dit te weten wil komen verwachten we jullie op de gewone uren aan het lokaal.

Wel, na 4 vergaderingen zit de maand mei erop!

Dikke kussen en knuffels van jullie leiding xxx

Shere Khan, Sambur, Ferrao, Poekina, Chill, Baloe,  Chikai en Tabaqui