Welpen maart 2018: Boemerang

Allerliefste welpjes, na een fantastisch groepsweekend heeft jullie leiding ontzettend veel zin om jullie vier topvergaderingen te bezorgen in de maand maart! De lente komt eraan dus hopelijk komt de zon elke zondag piepen!

Zondag 4 maart - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Ferrao en Shere Khan hebben echt een heel zwaar leven. Doorheen de week doen ze niets anders dan studeren, eten en slapen… Gelukkig hebben ze deze week toch even de tijd gevonden om een geniaal spel te maken. Zorg ervoor dat jullie helemaal klaar zijn voor wat ongetwijfeld ‘het spel van het jaar’ wordt. We verwachten jullie om 9u30 in uniform aan het lokaal.

Zondag 11 maart - Gezelschapspelletjesvergadering - 9u30 tot 12u15

Ben jij een superstrateeg, is UNO helemaal je ding of haal je zonder problemen vier op een rij? Dan is vandaag jouw dag! Vandaag is het gezelschapsspelvergadering, breng dus allemaal je favoriete gezelschapsspel mee en laat ons zien wat je kan. We verwachten jullie gewoon om 9u30 in uniform aan het lokaal.

Zaterdagavond 17 maart - Cluedo - 19u tot 21u

Deze week is er iets verschrikkelijks gebeurd: er is iemand vermoord ... ☹ We hopen dat jullie even goede detectives zijn als scoutsjongens of -meisjes want we hebben jullie nodig om deze moord op te lossen. Neem zeker jullie vergrootglazen, zaklampen en leugendetector mee want we moeten zien te weten komen wie van de verdachte de moord pleegde, hoe hij/zij dat deed en waar het gebeurde. Een hoop vragen dus die jullie zullen moeten beantwoorden. Zorg ervoor dat je zeker om 19u aan het lokaal staat in uniform want er is geen tijd te verliezen!

Zondag 25 maart - jinspel - 9u30 tot 12u15

Jullie hebben deze maand alweer kennis kunnen maken met een aantal fantastische jins. Vandaag gaan zij eens laten zien wat ze in hun mars hebben door een superspel te maken. Wij zijn alvast even benieuwd als jullie. We verwachten jullie gewoon om 9u30 in uniform aan het lokaal.

Zondag 25 maart - sportvergadering - 9u30 tot 12u15

Change of plans!!! De jins verlaten ons (jammer genoeg) al een weekje vroeger dan gepland. Spijtig genoeg zullen we het fenomenale spel dat zij hadden voorbereid dan niet spelen deze zondag… Maaaaar niet getreurd, de leiding heeft al een super tof alternatief voor jullie klaarstaan! Nu dat de lente in het land is, begint het bij ons te kriebelen om uit te blinken in al onze favoriete sporten! Laat zondag zien dat jullie verkozen moeten worden tot sportwelpen van het jaar! Vergeet dan natuurlijk niet een gepaste outfit aan te doen want onze scoutsuniformen zijn daar niet echt geschikt voor.

Zo, dat was het alweer voor de maand maart. Over vier maanden is het al zover: ons supervet welpenkamp. Wij kunnen alvast niet wachten! Jullie kunnen nu eerst genieten van een welverdiende paasvakantie. Er zullen geen vergaderingen zijn in de paasvakantie dus we verwachten jullie terug op 20 april voor ons 2e takweekend! Verdere info daarover volgt nog.

Heel veel kusjes van Chill, Chickai, Tabaqui, Poekina, Baloe, Ferrao, Sambur en Shere Khan