Welpen februari 2019: Boemerang Februari

Dag allerliefste welpjes, na een hele maand zwoegen en zweten zijn de examens voor de leiding eindelijk gedaan! Nu staan we weer paraat om met ons allen alle zondagen van februari op te vullen met superkoude, verrassende, maar ook liefdevolle en avontuurlijke vergaderingen!!

Zondag 3 februari - Schaatsen - 10u tot 12u15

Voor deze vergadering hebben jullie evenwicht en balans nodig, een warme jas en een lange broek en zeker niet te vergeten: Identiteitskaart, handschoenen en €6,50 (GEPAST) (€3,50 voor de inkom en €3 om schaaten te huren. Indien je zelf schaatsen hebt betaal je uiteraard enkel inkom)Wij kijken er alvast naar uit om samen met jullie een frisse neus te gaan halen op de schaatsbaan!

Zondag 10 februari - Verrassingsvergadering - 9u30 tot 12u15

Verrassingspel? Dat zal wel! Jaja dat horen we jullie wel denken allerliefste welpjes, maar de leiding heeft weldegelijk een superleuke verrassing voor jullie in petto! We zouden jullie willen vragen om kleurpotloden en/of stiften mee te nemen voor deze vergadering. Kleurpotloden voor het verrassingspel? Jazeker beste welpjes, en voor wat, dat horen jullie op zondag dan wel!

Zondag 17 februari - Valentijnspel - 9u30 tot 12u15

Het is nog maar net valentijn geweest en dit kunnen we onmogelijk voorbij laten gaan zonder hier een mega-lief-hartjes-rood spel rond te spelen!! Haal die Romeo's en Julia's maar in jullie naar boven want er hangt liefde in de lucht! xxx

Zondag 24 februari - Schattenzoektocht - 9u30 tot 12u15

Voor deze vergadering mogen jullie speciaal je uniform thuislaten en je beste piratenoutfit uit de kast halen want we gaan op schattenzoektocht! Ooit lang geleden toen Wilrijk en scouts 4811 nog niet bestonden maar alles gewoon één grote zee was, is het schip van kapitein chipoeroleewinisamshemowbalking net gezonken op de plek waar ons lokaal nu staat! Duikers hebben jaren geprobeerd om de schat op te vissen, maar dit is hun nooit gelukt. Wij weten dat jullie de allerbeste speurneuzen zijn en hebben daarom jullie hulp nodig om de schat te vinden!

En zo komt de tweede maand van het jaar alweer aan zijn einde, vele groetjes en dikke knuffels en tot in maart!!

Chickai, Poekina, Mowgli, Rocky, Sambhur, Shere-Khan, King-Louie, Bagheera, Winifred en Leela

xxxxxxxxx