Welpen april 2019: BOEMERANG APRIL

Beste Welpjes,

Daar is het dan, de maand april en wie april zegt, zegt natuurlijk Pasen. Dat betekent natuurlijk dat jullie je buikje goed gaan rond eten met al die chocolade paaseieren, maar daarnaast zijn er in april ook nog die kei leuke vergaderingen.

Zondag 7 april - Geen vergadering

Dit weekend gaat de leiding, samen met de leiding van de andere takken, nog eens samen zitten om eens goed na te denken over het komende jaar. Hierdoor is er dus geen vergadering en kunnen jullie nog eens goed uitslapen.

Zondag 14 april - Geen vergadering

Wat weeral geen vergadering?! WOW, het is dan paasvakantie en zullen de meeste wel goed aan het genieten zijn van (hopelijk) het mooie weertje. Jullie kunnen dan nog maar eens goed uitslapen zodat jullie goed zijn uitgerust voor de volgende vergadering.

Zondag 21 april - Geen vergadering

WAT?! weeral geen scouts?? Ja ja, die dag is het Pasen en daarom is er geen vergadering. Wat je die dag waarschijnlijk wel kan doen is al die overheerlijke cholcolade eieren gaan zoeken en helemaal oppeuzelen. Maar pas op lieve kindertjes met al die chocolade eieren, Mowgli had ooit eens 25 grote chocolade eieren opgegeten en hier was hij natuurlijk héél ziek van.

Vrijdag 26 april - Zondag 28 april - Welpenweekend

Hoezee, ha ha jullie dachten al, amai hoe gaan wij april nu kunnen overleven zonder scouts? Niet getreurd kleine welpjes, we sluiten deze mooie maand af met een knaller van festijn, Het welpenweekend! Meer informatie zal later op de site verschijnen, maar zet dit weekend al maar zeker in de agenda want het wordt weer een geweldig weekend.

Wat een maand :o Je zou nog moe worden van dat uitslapen, maar dan zijn jullie zeker uitgerust voor de maand mei.

Dan krijgen jullie nog een stevige handruk en een kei stoer vuistje van jullie coole leiding.

Mowgli, Bagheera, Shere-Khan, Sambhur, Winifred, Poekina, Rocky, Leela, Chickai en King-Louie.