Welpen april 2017: Boemerang april

Dag Welpen!

Het is officieel: de lente is in het land! Mij doet de lente alvast denken aan beter weer, een keitoffe vakantie, Pasen en natuurlijk ons tweede welpenweekend! Benieuwd wat april voor de rest nog meer te brengen heeft? Lees dan maar gewoon verder.

2 april – Paasspel - 9:30 tot 12:15

We weten het wel hoor, Pasen is pas binnen 2 weken. Maar toch konden we met de leiding niet wachten. We hadden namelijk een persoonlijk bericht gekregen van de paashaas, dat hij ons in ruil voor wat hulp wel wat vervroegd chocoladeplezier kon bezorgen. Enfin, wat die paashaas daarmee bedoelt komen jullie dan wel te weten. Tot dan!

9 en 16 april – Paasvakantie – Geen scouts

Jammer genoeg zijn er deze maand ook twee weekends waarop we elkaar zullen moeten missen. Maar waarschijnlijk zitten jullie lekker thuis, of op vakantie en vinden jullie dat stiekem niet zo erg. Als alles twee weken geleden goed is gegaan met het paasspel, zitten jullie nu ook lekker chocolade te eten. Mhhhhmmm, lekker!

21-23 april – Welpenweekend – Info volgt in brief

Omdat we het toch wel erg vonden om jullie twee weken te missen, komen we dit weekend weer allemaal samen voor ons tweede welpenweekend. Wat we gaan doen op dit weekend, welk avontuur we deze keer gaan beleven, en wat voor gekke dingen de leiding deze keer gaat uithalen, komen jullie allemaal te weten in de weekendbrief. De ouders vinden hierin ook de praktische informatie. We kunnen al wel zeggen dat het legendarisch gaat worden!

30 april – zwemvergadering – Beveren – 10u tot 13u

Vandaag gaan we zwemmen! En niet zomaar zwemmen! Er zullen glijbanen, wildwaterbaden, brubbelbaden en nog veel meer toffe dingen zijn. Geen enkele reden om niet te komen. We spreken om 10 uur af aan het zwembad van Beveren, Pastoor Steenssenstraat 108. Vergeet niet om korte zwembroek mee te nemen, en 5.30 euro voor de inkom. Jullie ouders mogen jullie om 13 uur terug komen halen.

Zo, dat was het dan voor april. Het ziet er naar uit dat we zoals altijd weer een heel toffe maand gaan beleven!

Dikke kussen en knuffels,

Bento, Baloe, Akela, Mirala, Mysa, Raksha, Ferrao en Kaa