Kapoenen september 2019: Boemerang september

Hoi, aller liefste kapoentjes. Hopelijk hebben jullie met volle teugen van jullie zomer kunnen genieten want we vliegen er weer in met de scouts! We hebben jullie veeeeeel te hard gemist.

Zondag 1 september: GEEN VERGADERING

Na een ontzettend leuke zomer begint helaas school weer. We gaan jullie jullie rustig laten voorbereiden daarop en daarom is er deze zondag dan ook geen vergadering.

Zondag 8 september: Speeltuinvergadering (9u30 - 12u15)

JEEEEEEJJ na 2 lange maanden zonder scouts nog eens lekker helemaal uitleven!!! We hebben jullie allemaal suuuuper hard gemist en gaan ons lekker allemaal samen uitleven in de speeltuin. Wij kijken er alvast heel hard naar uit om jullie allemaal nog eens te zien na deze leuke zomer.

Zondag 15 september: Afscheidsvergadering (9u30 - 12u15)*

DE laatste vergadering voor het nieuwe scoutsjaar begint. Voor sommigen onder jullie zelfs de laatste vergadering als kapoen. We gaan er een super leuk feestje van maken om het jaar mooi mee af te sluiten.

*(helaas zijn we nog niet 100% zeker of we deze vergadering door kunnen laten gaan, daarom zullen wij jullie zo snel mogelijk nog een mailtje sturen ter bevestiging!!!)

Zo dit was het dan voor dit scoutsjaar. Wij hopen dat jullie even hard als ons van dit scoutsjaar genoten hebben, nog super veen kussjes en knuffels

Rikki, Donna, Veva, Nala, Telde Rinus, Xebo en Asjra