Kapoenen september 2018: Boemerang Oktober

Hallo allerliefste kapoentjes! Dit is de eerste boemerang van het jaar en het beloofd alvast een knotsgekke supertoffe maand oktober te worden vol met allerlei gekke spelletjes!

Zondag 7 Oktober - Kennismakingsvergadering - 9u30 tot 12u15

Voor we goed en wel van start kunnen gaan met het scoutsjaar, is het natuurlijk nodig om al die andere medekapoentjes wat beter te leren kennen. Dit gaan we doen op de eerste vergadering, met allemaal leuke spelletjes zodat jullie binnen de kortste keren allemaal vriendjes en vriendinnetjes zijn! Allemaal komen is dus de boodschap!

Zaterdag 13 Oktober - Pompoenkoningspel - 17u30 tot 19u30

Kennen jullie de pomoenkoning al? Wij ook niet maar naar het schijnt heeft hij speciaal voor jullie kapoentjes een heus spel in elkaar gestoken, het enige echte pompoenkoningspel... Als je wil weten hoe je dit superduper fantastisch spel speelt en hoe het zal aflopen, kom dan zeker op 13 oktober naar de scouts!

Zondag 21 Oktober - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Als er nu iets is dat van een gewone zondag een crazy superleuke zondag kan maken is het toch wel een echt scoutesk bosspel. Houd jullie al maar vast want het beloofd een echt avontuur te worden. Voor een bosspel kan het zeker geen kwaad om ietwat stevig schoeisel aan te trekken dat wat vuil mag worden. Botinnen zijn hiervoor ideaal! We spreken af op de gewone uren aan het lokaal, Tot dan!

Zondag 28 Oktober - Halloween - 9u30 tot 12u15

Oktober is bijna gedaan en jullie weten allemaal wat dat wil zeggen: het is HALLOWEEN!!! Trek vandaag allemaal jullie best mooiste gekste halloweenoutfit aan maak jullie klaar om een hele voormiddag lang deur aan deur mensen van hun sokken te blazen met jullie angstaanjagende kostuums! Wie weet krijgen jullie wel wat handjes vol snoep in ruil! Kom dus zeker allemaal af om al die zondagse slaapkoppen de stuipen op het lijf te jagen ;) Tot dan!

Zo, dit was het weer voor de maand oktober! Maar geen nood, in November zijn we er al terug voor weer een maand vol superleuke vergaderingen!

Knuffels en kusjes van jullie leiding Rikki, Asjra, Donna, Xebo, Veva, Nala, Telde en Rinus!