Kapoenen september 2018: Afscheidsboemerang

Wel hier zijn we weer, voor een laatste keer..

De afgelopen twee maanden waren enorm raar voor ons. Na het kamp kwamen we thuis en plots was het muisstil... Geen Kapoenen die lachend om ons heen liepen en brullend de bossen tegemoet gingen, niemand die met handen vol aarde aan tafel zat, niemand om het avondlied mee te zingen.

Kortom, het was veel te rustig en we staan te popelen om jullie allemaal terug te zien want wij hebben niet één, ook geen twee, maar wel DRIE vergaderingen klaar staan om ons jaar mee af te sluiten!!!

• Zondag 2 september: Fotovergadering (9u30 - 12u15) - Scoutslokaal

Wat deed Pablo tijdens het kamp toch vijf dagen lang met een camera toestel rond zijn nek waarop we niet eens de foto's konden bekijken? Waarom moesten daar zo'n gekke rolletjes in? Werkte dat ding wel? JA HOOR!!! Er zijn een hele boel foto's getrokken en wat zien ze er prachtig uit! Tijdens deze vergadering tonen we jullie met plezier al die vuile snoetjes en gekke bekken waar jullie zo trots mee rondliepen.

• Vrijdag 7 september: 'Nacht'spel (18u00 - 20u00) - Scoutslokaal

Vandaag schreeuwt elke man, elke vrouw en alles wat daartussen valt uit: TGIF!!!! (oftewel 'Thank God It's Friday' - vrij vertaald 'Dank God Hetis Vrijdag'). We doen eens gek en komen samen op vrijdag om de uitvinder van het weekend te eren. Dit doen we via een knotsgek spel dat enkel en alleen op een vrijdag te spelen valt. Zijn jullie klaar om het weekend in te zetten zoals nooit tevoren?

• Zondag 16 september: Afscheidsvergadering (9u30 - 12u15) - Scoutslokaal

De tijd is gekomen, de lichten gaan uit en het doek valt bijna neer. Er resten ons nog enkele uurtjes om samen door te brengen voor we dit hoofdstuk afsluiten. Daarom nodigen wij alle Kapoentjes nog eens uit om samen met ons een laatste buiging te maken en het toneel te verlaten met nog een laatste zwaai richting dat (O ZO FANTASTISCHE) afgelopen jaar.

• Zaterdag 22 september: Opendeurgang (Hele dag) - Scoutslokaal

Wat een spannende dag! Er komen nieuwe Kapoentjes bij, de tweede-jaars Kapoenen gaan naar de Welpen. En misschien nog wel het spannendste van allemaal, wie is toch die nieuwe leidingsploeg waarmee jullie volgend jaar talloze avonturen zullen beleven?! Op deze dag ontdek je het allemaal.

Als een vogel die haar laatste liedje fluit, schrijven wij nog enkele woorden afscheid. We hebben enorm genoten van afgelopen jaar en hopen dat jullie er meerdere onvergetelijke herinneringen aan overhouden. Tot volgend jaar? Wie weet... Om het met de woorden van onze Noorderbuur Marco te zeggen "Afscheid nemen bestaat niet".

Vele kusjes en knuffels van onze gekke bende
Telde, Asjra, Pablo, Kora, Toto, Rikki en Gigi