Kapoenen september 2017: Boemerang September

Wat is de zomer toch voorbij gevlogen zeg! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp naar Egypte vertrokken, en nu begint het nieuwe scoutsjaar al joepie! Hopelijk hebben jullie allemaal een fantastische zomervakantie gehad, en zijn jullie er helemaal klaar voor. Wij zijn er al zeker klaar voor, en kunnen niet wachten om jullie allemaal terug te zien!

Zaterdag 2 september – Fotovergadering – 19u tot 20u30

Ik weet het niet hoe het met jullie zit, maar de leiding is nog steeds niet volledig bekomen van ons fantastisch kamp! Heel de zomer hebben we in geuren en kleuren verteld over hoe jullie Cleopatra en de mummie samengebracht hebben. Nu is het tijd om alles nog eens te herbeleven, en de (langverwachte) foto’s voor de eerste keer te bekijken! De leiding voorziet een hapje en een drankje, en ook alle mama’s en papa’s zijn welkom.

Zondag 10 september – Bosspel – 9u30 tot 12u15

De laatste maand zou niet compleet zijn zonder een goed, ouderwets BOSSPEL! Neem allemaal jullie loopbenen mee, want dat kunnen jullie goed gebruiken. Daarnaast halen jullie ook best je verstopkunsten mee, want dat kan je helpen om in kampen binnen te komen. Laat ons zien dat jullie het allemaal nog steeds kunnen na 2 maanden vakantie!

Zondag 17 september – Afscheidsvergadering – 9u30 tot 12u15

Het einde van het jaar is aangebroken (Oooh!)… We hebben er als leiding heel hard tegenop gekeken, maar aan alle mooie liedjes komt een eind. Kora is al 3 dagen niet gestopt met wenen, en ook Apodemus wordt emotioneel als hij eraan denkt. Vandaag nemen we afscheid van de 2e jaars kapoenen, en ook van de leiding die misschien naar een andere tak gaat. We maken er nog voor de laatste keer een topvergadering van!

Zaterdag 23 september – Overgang – Hele dag

Vandaag gaan de tweedejaars naar de welpen. De eerstejaars worden tweedejaars en we verwelkomen nieuwe kapoenen bij den 4811.

Dit wordt natuurlijk gevierd door een groot evenement. Kijk voor meer info op de startpagina en schrijf jullie massaal in voor de ribbekes! Wij hopen jullie allemaal te zien op dit leuke evenement zodat we het nieuwe scoutsjaar goed kunnen inzetten. In de avond komen jullie ook te weten of jullie nieuwe leiding hebben, dit wordt vooraf gegaan door een schitterende show, zeker de moeite!

Zo , dit was het dan … We hebben als leiding heel erg genoten van dit jaar, en gaan jullie allemaal superhard missen!

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Apodemus, Petro, Kora, Asjra, Gigi en Zazou