Kapoenen oktober 2017: Boemerang oktober

Heyhey lieve kapoenen!

Hier zijn we dan, eindelijk een nieuw jaar, vol avontuur, gekke verhalen, en een nog gekkere nieuwe leidingsploeg! Ik denk dat iedereen er serieus veel zin in heeft, dus laten we maar ineens beginnen met de planning van oktober.

Zondag 1 oktober – geen vergadering

Na een lange week opbouwen voor de overgang, en natuurlijk onze spetterend spectaculaire overgang zelf, heeft de leiding toch nog wel een extra weekend nodig om terug goed fris te zijn. Dit weekend gaat de leiding dus zeer vroeg slapen, en slapen we allemaal samen lekker lang uit. We zien jullie met plezier volgende week!

Zondag 8 oktober – kennismaking – 9u30 tot 12u15

Hoe anders moeten we het jaar beginnen, dan met een deftige kennismakingsvergadering? Meer dan de helft van jullie is nieuw, en kent nog lang niet iedereen. Ook bij de leiding zien we nieuwe gezichten. Zijn jullie even benieuwd naar wat Rikki’s hobby’s zijn? Of hoeveel toiletpapiertjes Gigi normaal gezien gebruikt? Kom dan zeker vandaag naar onze eerste vergadering, en kom het allemaal te weten!

Zondag 15 oktober – Bosspel – 9u30 tot 12u15

Vandaag is het tijd voor een classic bosspel. Eentje volgens het boekje, maar toch met een hoek af. Meer kan ik niet zeggen, maar ga er maar al van uit dat het eentje voor de geschiedenisboeken wordt. We zien jullie op het lokaal, op de normale uren.

Zondag 22 oktober – Pompoenkoningspel vol. 2 – 9u30 tot 12u15

Na het succes van vorig jaar, komt ook dit jaar de pompoenkoning terug. Sommigen van jullie kennen hem nog zeker, en de anderen leren hem zeker en vast wel kennen. Met halloween in zicht zoeken we deze oranje man dus terug op. Ik ben benieuwd wat dat gaat geven…

Zaterdag 28 oktober – Trick or treat – 18u00 tot 20u00

Oh nee, Halloween!! Is dat niet de avond dat jullie allemaal als spoken, monsters en heksen verkleed ons de stuipen op het lijf jagen? Ik krijg al schrik bij het gedacht… Je hebt het dus al door, kom verkleed als je favoriete monster naar de scouts, en dan maken we samen de buurt onveilig, in ruil voor snoep en geld. We zien jullie wel afkomen!

 

Voila, dat was het dan voor onze eerste maand. We maken er een knallende start van, en wij zullen er wel voor zorgen dat jullie voor de rest van het jaar met plezier naar onze groep komen. We hebben er kei veel zin in!

Dikke kussen en knuffels

Rikki, Telde, Kora, Asjra, Toto, Gigi en Pablo