Kapoenen november 2017: boemerang november

Hey liefste kapoenen!

Nu we nog maar net bekomen zijn van de eerste geweldige avonturen van het nieuwe scoutsjaar, is het alweer tijd voor een nieuwe spetterende boemerang! Dit keer van de griezel-maand November…

Zondag 5 november - speeltuin-vergadering (9u30-12u15)

Om de nieuwe maand goed te starten, trekken we eropuit naar de befaamde speeltuin van het Nachtegalenpark. Glijbanen zullen begleden worden, schommels beschommeld, klimrekken beklommen, ... Dus aan alle dappere en moedige kapoenen onder jullie, laten we samen de speeltuin trotseren! We spreken af om het gewone uur (9:30) aan het lokaal.

Zondag 12 november - bonte-avond-vergadering (9u30- 12u15)

Zoals jullie misschien al weten, zal er dit jaar een bonte avond zijn op 25 november. Dit is de avond waarop elke tak een verbluffend actje doet en jullie je ouders en vriendjes zullen omver blazen in een verbluffende show! Dit vraagt wat repetitie, dus haal jullie beste dance moves, acteertalenten uit de kast want we gaan ze zeker nodig hebben!

Van vrijdag 17 tot zondag 19 november - weekend

Dit keer gaan we op avontuur in Tessenderlo! Het weekend staat in teken van grote, angstaanjagende, gevaarlijke, monsterachtige wezens... namelijk dinosauriërs! Alle informatie over het weekend wordt meegedeeld in de weekendbrief.

Zaterdag 25 november - bonte avond

25 november is het zover! De langverwachte dag waarop we met onze beste liefste kapoenen een fantastisch actje zullen doen! Verdere informatie volgt nog! Wij kijken er alvast naar uit! En dan zit de maand november er al weer op...