Kapoenen mei 2019: Boemerang mei

Vrijdag 3 mei tot zondag 5 mei: weekend

Jipieeeeeeeeeeeee! We gaan weer op weekend en het beloofd weer fan-tas-tisch te worden. Het thema is feestdagen, dus vergeet zeker niet de gepaste verkleedkledij. Meer informatie vind je op onze weekendbrief.

Zondag 12 mei: plantjes verkoop: 9u30 – 12u15

Haal jullie verkoopkunsten boven, want vandaag gaan we allemaal samen de scouts steunen door plantjes te verkopen.

Zondag 19 mei: fotodag: 9u30 – 12u15

We verwachten jullie op het normale uur aan het lokaal met: gekamde haren, goed geknoopte scoutsdas, nette kapoenentrui en jullie mooiste glimlach!

Zaterdag 25 mei: filmvergadering: 18u – 20u

Tijd om even te chillen op onze coole filmvergadering. Als jullie nog leuke films thuis hebben liggen, mag je deze zeker meenemen.

Zo mijn lieve kindjes, dit was het dan voor de maand mei. Ik hoop dat jullie er evenveel zin in hebben als ons! Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel kusjessssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Nala, Rikkie, Telde, Asjra, Veva, Rhinus en xebo