Kapoenen mei 2018: Boemerang mei

Regen in mei, dan is april voorbij. In mei leggen alle vogels een ei. Een natte mei, geeft boter in de wei. Als de eikels in mei gaan bloeien, zal alles volop gaan groeien. Een bijenzwerm in mei, is een goed teken voor de wei.

Voila, en zo breekt weer een nieuwe maand aan in ons tot nu toe heerlijk gevuld scoutsjaar. Willen jullie weten wat er jullie deze maand te wachten staat? Lees dan maar mee!

Zondag 6 mei – fotovergadering - 9u30 tot 12u15

KlikKlik, vandaag is het tijd voor onze jaarlijkse fotovergadering, de dag waarop we ons allemaal in ons beste scoutsuniform laten fotograferen, en iedereen mag erbij! Dus wil jij ook zo’n beeldig mooie scoutsfoto? Kom dan vandaag naar de scouts, en laat je mama, papa, opa, oma, suikertante en betovergrootmoeder weten wat voor een knappe scout(in) je wel niet bent! We zien jullie graag afkomen op de normale uren.

Zondag 13 mei – groepsverkoop - 9u30 tot 12u15

Hebben jullie ons nieuwe scoutslokaal al eens bekeken?? Ja hoor, het staat er al, en het ziet er beter uit dan we ooit hadden kunnen dromen. Maar er is nog veel werk aan de winkel, en aan dat werk hangt een prijskaartje, dus vandaag gaan we nog eens rond met onze, ondertussen legendarisch, bekende plantjes. Ondertussen zijn we al aan onze derde editie toe, dus ouders kunnen zich aan kwaliteit en vakmanschap verwachten. Kom dus mee de straten onveilig maken met onze verkooppraatjes, en help mee aan een leukere scouts voor iedereen!

Zondag 20 mei – ijssalon - 9u30 tot 12u15

Die verkooppraatjes sloegen vorige week nogal aan seg! Proberen we dat deze keer niet gewoon opnieuw? IK DACHT HET WEL!! Ik heb trouwens vorige week gehoord dat de jonggivers een wassalon organiseren, en wat is er beter dan een ijsje als je auto gewassen wordt?

Zondag 27 mei – Bosspel - 9u30 tot 12u15

Om deze maand af te sluiten hebben we nog eens een goed oud klassiek bosspel voor jullie in petto. Zijn jullie ondertussen al vergeten hoe we dat ook al weer doen? Kom dan zeker af, en dan breien we samen een tof einde aan deze maand!