Kapoenen juni 2019: Boemerang Juni

Zaterdag 2 juni: ijsjesverkoop ( 9u30-12u15 )

Nodig voor deze vergadering al jullie ouders, vrienden, opa's, oma's, nonkels, tantes, neven en nichten uit om een verfrissend ijsje te komen eten of een lekkere koffie te komen drinken! Er wordt voor zondag 29°C verwacht, dus kom zeker af!

Zondag 9 juni: jongens/meisjesvergadering ( 9u30-12u15 )

Vandaag zullen jullie opgesplitst worden in een meisjes - en jongensgroep. De jongens zullen stoere mannendingen gaan doen met de mannelijke leiding terwijl de meisjes echte meisjesdingen zullen gaan doen met de vrouwelijke leiding. Maak jullie klaar voor een van de leukste vergaderingen van het jaar! Afspraak om half 10 aan de scouts, be there or be een vierkantje!

Zondag 16 juni: vuilmaakvergadering ( 9u30-12u15 )

Dé vergadering waar jullie al een heel scoutsjaar op liggen te wachten is er eindelijk! Maak jullie klaar voor een superleuke voormiddag vol met allerlei vuilmaakspelletjes om U tegen te zeggen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat jullie voor deze vergadering niet in uniform moeten komen, maar wel in kleren die heel erg vuil mogen ( en zullen ;) ) worden. Afspraak op de gewonde uren aan het lokaal, tot dan!

Zondag 23 juni: geen vergadering

Omdat jullie fantastische leiding het wat te druk heeft met grote toetsen, zal er vandaag helaas geen vergadering zijn :( Maar niet getreurd, want op 1 juli zien we jullie allemaal weer terug op ons langverwachtte kapoenenkamp!

Zo, dit was het alweer voor de maand juni! Dikke knuffels en zoentjes van Telde, Rikki, Donna, Rinus, Asjra, Veva, Nala en Xebo!