Kapoenen juni 2017: Boemerang juni

Zondag 4 juni: Jongens- en meisjesvergadering 9:30 - 12:15

Vandaag is het tijd voor iets dat we nog niet eerder hebben gedaan ...TROMGEROFFEL... een jongens- en meisjesvergadering!!! De jongens gaan samen met de mannelijke leiding leuke en stoere jongensdingen doen, blijkbaar gaat het daar soms ruig aan toe! Dit is natuurlijk niets voor onze lieve, mooie meisjes! Zij zullen samen met Asjra en Kora het scoutslokaal omtoveren tot een prachtig beatysalon.                                                                                                                                                                 

                                  

Zondag 11 juni: GEEN VERGADERING

Helaas is iedereen van de leiding vandaag druk druk bezig met leren voor de examens, dus vandaag zal er geen vergadering zijn. 

   

                 

Zaterdag 17 juni: Filmvergadering 18:00 - 20:00

Vandaag gaan we allemaal lekker knus samen zitten en een film zien. De leiding gaat - speciaal voor jullie - het welpenlokaal omtoveren in een echte scoutscinema met snacks en een film op grootscherm! Dus denk allemaal maar al eens naover wat jullie favoriete film is, en je mag er altijd een meenemen! 

     

                         

Zondag 25 juni: Ladderspel 9:30 - 12:15

Helaa, helaas, helaas ... Vandaag is het de laatse vergadering van het jaar. Maar niet getreurd want we gaan fantastisch eindigen met een SUPER MEGA EPISCH ladderspel (en natuurlijk is er ook nog een sùùùper tof kamp!!)! Dus maak jullie klaar. Wie zal er vanboven aan de top komen te staan? Wie zal er helemaal beneden staan? Wie wordt de koning of koningin van het ladderspel? Allemaal vragen waar jullie vandaag antwoord op gaan krijgen. 

     

                                            

Vele kusjes en knuffels,

Kora, Gigi, Petro, Zazou, Appodemus en Asjra