Kapoenen januari 2019: Boemerang januari

We vliegen er dit jaar weer keihard in en maken van 2019 een waanzinnig gek en lollig kapoenenjaar! Welke maand is er eerst aan de beurt? Klopt! het koele en gladde januari. 

Zaterdag 5 januari - Drie koningen zingen / Nieuwjaarsreceptie - 17u30 tot 19u30

De eerste vergadering van het nieuwe jaar is natuurlijk een traditionele drie-koningen-vergadering! Verkleed je allemaal als koning of koninging en warm je zangstem al op want wij gaan de hele avond aan huis zingen voor een centje! Iedereen wordt aan het lokaal verwacht in kledij om 17u30. 

Terwijl wij op stap zijn kunnen de ouders altijd een glaasje op het nieuwe jaar gaan drinken aan het nieuwe lokaal. Mama en Papa zetten de kapoentjes dan af en kunnen ze weer oppikken om 19u30. De kapoenen kunnen dan natuurlijk ook nog 'ne warme chocomel' drinken op het lokaal. 

Zondag 13 januari - gezelschapspellenvergadering - 9u30 tot 12u15 

Deze zondag maken we het lekker gezellig in het lokaal en spelen we wat gezelschapspellen! Neem dus zeker je favoriete spel mee om met je kapoenenvrienden te spelen. We spreken op normale uren aan het lokaal af. 

Zondag 20 januari - GEEN vergadering 

Deze zondag spijtig genoeg geen vergadering :(. We gaan jullie keihard missen maar het zal moeten wachten tot volgend weekend. 

Zaterdag 26 januari - filmavond - 18u tot 20u

Zoek al maar naar je lievelingsfilm want dit weekend maken we van het lokaal een grote cinema! We hebben de welpen vanavond ook uitgenodigd om mee te kijken want hoe meer vriendjes hoe meer vreugd! We spreken af om 18u aan het lokaal met een film en eventueel een dekentje als je het nog knusser wilt maken. 

En zo komt de maand januari aan zijn eind! Jullie topleiding ziet jullie terug in de maand van de liefde: Februari! 

Veeel hartjes van Veva, Rikki, Xebo, Telde, Nala, Donna, Asjra en Rinus! <3 <3 <3