Kapoenen januari 2018: Boemerang Januari

Zaterdag 6 januari - Drie koningen spel - 17u30 tot 19u30

Drie koningen, drie joningen geef mij nen nieuwe hoed...

2018 is net van start gegaan JOEPIE!! En om dit te vieren gaan we weer de goede vrienden van Gigi weer verwelkomen: Caspar, Melchior en Baltashar. Alleen gaan we dat dit jaar niet doen door van huis naar huis te gaan, maar door een super, mega, giga leuk spel te spelen in thema van de drie koningen. Jullie mogen dus allemaal verkleed komen als koningen en koningingen.

Hierna zal ook een nieuwjaarsreceptie op het lokaal plaatsvinden waar jullie ouders een glaasje op het nieuwe jaar mee kunnen drinken. Mama en papa kunnen jullie afzetten en daarblijven als ze willen en na de vergadering kunnen de kapoenen ook nog even blijven als ze willen (er zalchocomelk zijn!!!)

Zondag 14 januari - Stratego - 9u30 tot 12u15

Tijd om iets te doen wat we dit jaar nog niet gedaan hebben... TROMGEROFFEL...een stratego spel!!! We verwachten jullie hiervoor op de normale uren op het lokaal. En wat verdar gaat gebeuren zullen jullie wel zien...  

Zaterdag 20 januari - Filmvergadering - 18u30 tot 20u30

Het is midden in de winter en daarom veeeeeel te koud om buiten te spelen en plezier te maken. Dus gaan we in de plaats daarvan het lokaal omtoveren in een heuse cinema zaal!!! dan kunnen we met zen allen samen gezellig knus bij elkaar kruipen om een leuke film zien binnen in de warmte. Denk dus allemaal maar al eens na wat jullie favoriete film is!

Zondag 28 januari - Ladderspel - 9u30 tot 12u15

Tijd om nog eens een super leuk ladderspel te spelen!!! Maak jullie maar klaar! Wie zal er vanboven aan de top komen te staan? Wie zal er helemaal beneden staan? Wie wordt de koning of koningin van het ladderspel? Allemaal vragen waar jullie vandaag antwoord op gaan krijgen.

Dit was het dan voor januari vele kusjes en knuffels

Kora, Gigi,Telde,Toto, Rikki, Pablo en Asjra