Kapoenen februari 2019: Februari

Heyhoi zotte kapoenen! We zijn al weer de tweede maand van het jaar! En dat is dan nog wel de maand van de liefde! Oeeeeh zijn er al tortelduifjes bij de kapoenen?

Zondag 3 februari (09u30- 12u15): EEN GOED OUDERWETS BOSSPEL
Doe een dikke jas, sjaal, handschoenen en muts aan om buiten de kou te trotseren tijdens ons superdupermegafantastische bosspel! We verwachten jullie zoals gewoonlijk om half 10 aan het lokaal!

Zondag 10 februari (09u30-12u15): GROTE LADDERSPEL!
De tweedejaars kapoenen kennen dit misschien nog van vorig jaar maar de eerste jaars kapoenen moeten zeker het grote ladderspel kunnen afvinken op hun lijst! Plezier gegarandeerd wij kijken hier al naar uit!


Zaterdag 16 februari (18u-20u): VALENTIJNSFUIF!
Zoals jullie dus al weten is februari DE maand van de liefde! Zijn er al koppeltjes bij de kapoenen? Of is er iemand verliefd? Spannendddd! Wij gaan Valentijn op de scouts in ieder geval al goed vieren met een spectaculaire fuif! Misschien waagt Telde zich wel aan een romantische dans met Rikki! Of verklaart Xebo dan eindelijk zijn liefde aan Nala! Jullie komen het te weten op 16 februari!

Zondag 24 februari (09u30-12u15): SPORTVERGADERING!
Zo beste kapoenen de laatste vergadering van februari is zeker niet al te min! Warm jullie maar al op want deze zondag is het sportvergadering! Trek sportieve kledij aan en probeer Telde te verslaan met voetbal, leer de zotte dansmoves van Asjra, loop 3 keer zo snel als Veva (wat niet moeilijk is natuurlijk ;)), kom gewichtheffen met Rinus en zo veel meer!


Dat was het dan weer voor deze koude maand! Hopelijk brengt maart niet te veel maartse buien zodat we al kunnen genieten van de lentekriebels tot dan!

Zoentjes van de leiding voor onze topkapoentjes!
Asjra, Rikki, Telde, Rinus, Xebo, Nala, Veva en Donna