Kapoenen december 2018: December

Hallo allerliefste kapoentjes,

de leukste maand van het jaar komt er weer aan, DECEMBER!! De maand van Sinterklaas, de kerstman en het einde van 2018. Een maand vol cadeautjes en hier nog een cadeautje voor jullie, de boemerang:

Zaterdag 1 december:  Sinterklaasvergadering 18u00 - 20u00

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…

Zoals jullie allemaal wellicht al weten is de Sint weer in het land, jeeej!!! Vandaag komt hij speciaal voor jullie naar ons scouts lokaal. Wij hopen dat jullie allemaal braaf zijn geweest dit jaar.

Zondag 9 december: Bosspel 9u30 - 12u15

Tijd voor weer een super, mega, leuk bosspel!!! Misschien moeten jullie de Sint helpen om terug naar Spanje te geraken, of heeft de kerstman hulp nodig bij al zijn pakjes of misschien zijn de rendieren van de kerstman weggelopen, wie weet... Maar dat zullen jullie allemaal wel ontdekken op de vergadering. Vergeet jullie niet warm aan te kleden!!!

Zondag 16 december: Eén tegen allen 9u30 - 12u15

Vandaag gaan we eens een goede oude één tegen allen spelen! En niet alleen dat, dit gaan we doen in kerst thema!! Wat wil je nogmeer?! Zijn jullie er klaar voor?? Gaan jullie alle opdrachten op het lijstje kunnen volbrengen?? De antwoorden op deze vragen zullen jullie op de vergadering vinden, tot dan!

Zaterdag 22 december:  Kerstfeestje 18u00 - 20u00

Het is weer bijna kerstmis!! En ongetwijfeld zijn jullie ongeduldig voor de cadeautjes die de Kerstman voor jullie zal brengen, daarom krijgt ieder van jullie vandaag al een cadeautje. De bedoeling is dat iedereen een cadeautje van maximum €5 meebrengt en deze zullen we in de loop van de vergadering uitwisselen terwijl we ons geheel eigen scouts kerstfeestje houden. Trek jullie feestelijkste kleren aan! Wij hebben er alvast zin suuuuuper veel in!

Zondag 30 december: GEEN VERGADERING!!!

Het is vandaag de dag voor oud jaar en we willen dat jullie in top vorm zijn om het nieuwe jaar te kunnen betreden. Hierdoor zal er helaas geen vergadering zijn vandaag. Wij wensen jullie in ieder geval al veel plezier!

Dat was het dan voor december, vrolijk kerstfeest namens heel de leiding!!                                                                                    Dikke knuffels en kusjes Rikki, Donna, Xebo, Nala, Rhinus, Telde, Veva en Asjra.                                                                                                        Tot in 2019!!