Kapoenen april 2019: Kapoenen april 2019

Zondag 07.04.19

Omdat alle leiding druk in de weer is met het laatste deel van het scoutsjaar te plannen zal de vergadering met zeer veel spijt in ons hartje niet door gaan. MAAAR dit wordt zeker en vast goed gemaakt tijdens de volgende vergaderingen van april !!

Zondag 14.04.19

Door de wereldwijde zoektocht van de Canarische eilanden tot de Alpen tot in de tuin van oma en opa naar paaseieren zal de vergadering van deze week niet kunnen doorgaan. We hopen dat er volgende week niemand ziek is van het eten van een overdosis chocolade en dat we jullie na twee weken eindelijk nog eens gaan terugzien.

Zondag 21.04.19                                Lokaal 09:30 - 12:15

Het Reuze Paasei spel. Verkleden in een paashaas of paasei is zeker toegestaan voor dit spel.

Zondag 28.04.19                                Lokaal 09:30 - 12:15

BINNEN DRIE DAGEN, binnen drie dagen is het zo ver. Dan gaat het gebeuren… Wat er gaat gebeuren komen jullie tijdens de vergadering te weten ;-).