Jonggivers september 2019: Boemerang September

Beste jonggivers,

Hier is hij dan, de laatste boemerang. We geven er nog 2 keer een lap op om samen met jullie enkele toffe vergaderingen te beleven. Kom zeker, want het worden de 2 beste van het jaar! (indien je niet komt, stuur je een mail).

Zondag 8 september: Midget Golf (9:30 - 12:15)

Vandaag maken we de grootste droom van elke jonggiver waar. We gaan namelijk minigolven bij de Antwerp Midget Golf Club (t.o.v. Park Den Brandt). We spreken om 9:30 af aan het scoutslokaal om van daaruit te voet naar de golf te vertrekken. Gelieve je identiteitskaart + €4,5 mee te nemen. 

Zaterdag 14 september: Fotovergadering!!! (19:00 - 21:00) 

We zetten ons gezellig in het nieuwe lokaal om daar samen naar de kampfoto's (en filmpjes) te kijken!!! #bestevergaderingvantjaarduszekerkomenandersbenjeeenroteitje

Zaterdag 21 september: Overgang 2019

Vandaag is het de overgang. Dit wilt zeggen dat jullie op het einde van deze dag salut mogen zeggen tegen de derde jaars jonggivers, en goeiendag mogen zeggen tegen de derde jaars welpen. Verandert de leidingsploeg het komend jaar, of verandert die niet, dat is iets wat u die avond ziet. Houd sowieso de site in het oog voor verdere informatie hieromtrent, want deze dag wil je niet missen!!!

Ziezo beste mensen, dit was het dan voor 2018 - 2019. Wij hopen dat jullie er van genoten hebben en dat jullie dit scoutsjaar weer eens met enkele wijze levenslessen zullen verlaten.                                                     

Tot volgend jaar... of niet...

Sifaka, Stekelstaarteekhoorn, Kievit, Steltral, Maki, Sneeuwstormvogel, Mol, Kameleon en Veldmuis xxx