Jonggivers september 2018: Boemerang September

Dag gastjes,

Wat was het weer fantastisch hé... We hebben elkaar allemaal weer beter leren kennen en ons echt rot geamuseerd, vooral op kamp. 

Jammer genoeg komt er een einde aan elk mooi liedje en zullen we deze maand in schoonheid eindigen met nog 2 supertoffe vergaderingen. 

Hopelijk zijn jullie er allemaal weer bij ❤️ 

(LAAT OP TIJD WETEN OF JE KOMT OF NIET!)

Zondag 2 september: Zwemvergadering (9u45 - 12u30)

Een klassieker om (bijna) mee te eindigen. Na 2 weken in onze eigen subtropische zwemvijver te hebben mogen oefenen wagen we ons nu aan de woeste wildwaterbaan en het onheilspellende golvenbad in het zwembad van Beveren. We gaan zwemmen in het LAGO zwembad te beveren, Pastoor Steenssensstraat 108a, 9120 Beveren. 

Daarvoor zouden jullie het volgende moeten meenemen: identiteitskaart, €5,40 per persoon voor het zwembad, zwemkledij en handdoek (probeer een zwembroek boven de knieën). 
We spreken af aan de ingang van het zwembad om 9u45. Denk aan het milieu en probeer zoveel mogeijk samen te rijden. 

Zondag 9 september: Fotovergadering (9u30 - 12u15)

Eindigen doen we altijd in stijl. Geen betere manier om te eindigen dan een foto/quiz/aftermovie-mashup vergadering. De titel zegt genoeg. Hopelijk zien we iedereen verschijnen, geen smoejses! 

Dit was het dan, we hebben er erg van genoten met jullie. Bedankt voor het mooie jaar, en misschien tot volgend jaar...(?)

Kusjes van de leiding

William, Sara, Ben, Lucas, Seppe, Miet en Stefaan.