Jonggivers oktober 2017: BOEMERANG OKTOBER

Dag lieve jonggivertjes

Bij het schrijven van deze boemerang weten jullie nog niet wie dat jullie nieuwe leiding is, Spannend!
Om dit te ontdekken moet je op de overgang zijn. We kunnen nog niet veel verklappen maar wel dat we er ontzettend veel goesting in hebben. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te leren kennen!

Hoewel de leiding verandert blijven er nog steeds enkele regels, een daarvan is het dragen van PERFECT uniform tijdens de vergaderingen! (das, hemd én scoutsbroek)

Zondag 1/10: Geen vergadering

De eerste vergadering moeten we jammer genoeg een weekje uitstellen aangezien we samen met de hele leidingsploeg dan op planweekend zitten. Niet getreurd over 7 dagen beginnen we er met de volle 200% aan.

Zondag 8/10 9.30-12.15: Kennismakingsvergadering

Na het lange wachten is hij er dan toch, de eerste vergadering. Kom kennismaken met je nieuwe leiding, het belooft alvast een vergadering vol pret en avontuur te worden. Afspraak op het lokaal om half tien in perfect uniform!

Zondag 15/10 9.30-12.15: Bosspel

Aah, het bosspel, onmisbaar in het leven van een echte scout. Niets zo leuk als je zondagochtend te spenderen al rennend en spelend in de woeste bossen en eindeloze grasvlaktes van het fascinerende Wilrijk. Pret gegarandeerd, zeker kom dus!

Zondag 22/10 9.30-12.15: Techniekenvergadering

Voor een goed tentenkamp is het essentieel dat elke jonggiver enkele fundamentele technieken onder de knie heeft, van balken aan elkaar te sjorren en kaart lezen tot vuur maken en de zaag hanteren, we zullen het jullie allemaal leren op deze prachtige zondagochtend

Zaterdag 28/10 19.30-21.30: Halloweenvergadering

Pompoenen vullen de straten, mensen lopen verkleed over straat en griezelfilms worden op tv uitgezonden, kortom het is weer tijd voor Halloween. Kom samen met ons lekker griezelen op het lokaal tijdens onze Halloween vergadering. We verwachten jullie VERKLEED om half 8 tot dan.

Zo dat was het dan voor de maand oktober, volgende maand staan we weer klaar met een hele hoop leuke vergaderingen.

Groetjes van jullie mysterieuze leidingsploeg

Inspecteur C, den Boggle, mr. Parker, dhr. Vittel, mvr. Toshiba en de populaire Stella