Jonggivers november 2018: Boemerang November
WoW!! Die eerste maand is voorbij gevlogen! Nu dat we elkaar de voorbije maand echt hebben leren kennen, kunnen we genieten van het PRACHTIGE Belgische weer tijdens onze zondag voormiddagen! :p

YEAH LET'S GO!

Zondag 4 november: WOWVERGADERING  (9u30 tot 12u15)

Tandenpoetsen! Eten! Chocomelk opdrinken! Haartjes kammen! Neus snutten! In vorm zijn! Efkes selfieke pakken! Klaar! Nu snel vertrekken naar de vergadering op de scouts!

Vrijdag 9 november tot zondag 11 november: WEEKEND!!

OMG! Eindelijk!!! We hebben allemaal zitten aftellen maar het is zover! Het eerste.... SCOUTSWEEKEND! Verzet al je andere plannen en trek je beste uniform maar aan want wij zijn allemaal samen een weekendje weg!

Zondag 18 november: beste-leiding-2018-spel (9u30 tot 12u15)

Vandaag spelen we een traditioneel spel, met een vleugje moderne scouts, naast een sappige portie superleukheid en als topping hebben we al jullie lachende gezichtjes nodig dus wees maar dat je aanwezig bent voor deze vergadering!

Zondag 25 november: SPORTVERGADERING (9u30 tot 12u15)

Je weet het wel, het zat al altijd in je om dit te doen. Je hebt getraind naar dit moment. Iedereen heeft het altijd over wereldkampioenschappen olympische spelen maar het enige dat echt telt is DE SPORTVERGADERING!!!! Word jij de nieuwe David Goffin, Pieter Timmers, Greg Van Avermaet of Jolien D’Hoore, Delfine Persoon, Nafi Thiam? Vandaag kan je je eindelijk bewijzen!

Om het cliché nog 1 keer te bekrachtigen, deze maand wordt legendarisch :0!!!

High-5, de leiding

William, Sara, Ben, Lennert, Juno, Dot, Michiel, Lukas en Benoit xxx