Jonggivers mei 2018: Boemerang Mei

Dag luitjes, nog 1 maandje en dan vertrekken we op kamp!

Wij kijken er alvast enorm naar uit.

Eerst nog wat fijne vergaderingen en wat geldschepperij: hier vind je de boemerang voor mei.

Zondag 6 mei: Fotovergadering (9u30 - 12u15)

Naar nieuwe gewoonte nemen we op deze dag van elk lid en elke leiding van den 48-11 een foto en een groepsfoto met alle takken en leiding. BELANGRIJK DAT IEDEREEN ER IS DUS! Anders sta je niet mee op de foto's :(.

Zondag 13 mei: Groepsverkoop => PLANTJES (9u30 - 12u15)

Naar goede gewoonte, om de kas wat te spijzen, verkopen we weer kruidenplantjes met heel de groep dit jaar!

Zondag 20 mei: CARWASH (en ijsjesverkoop) (9u30 - 12u15)

Naar goede gewoonte doen we dit weer een carwash met de JOGIS! Zo kunnen we ons kamp zeker financiëren en kunnen we echt vette shit doen op kamp! Dit zal gecombineerd worden met een ijsjesverkoop van de Kapoenen.

NEEM EEN SPONS + EMMER MEE!!!

Zondag 27 mei: De Grote Wedstrijd (9u30 - 12u15)

Wat is de grote wedstrijd? wat is de prijs? op al die vragen kom je deze zondag het antwoord van te weten, afspraak op de gewone uren aan het lokaal.

Kusjes,

De leiding