Jonggivers maart 2018: Boemerang Maart

Geachte Jonggiver,

De maand maart is een maand waarin men het boek neerlegt, en verder kijkt naar de toekomst. In die zin zullen wij deze maand ook een nieuwe

garde voorstammers begeleiden in hun parcours tot leidingwordende.

Het zal voor de doorsnee scout een spannende maand worden. Er zal gelachen geworden, er zal geweend worden en er zal nog veel meer

gebeuren... Om te ontdekken wat, kom je naar onze bijeenkomsten, wekelijks op zondag. Indien je niet kan geef het dan even door.

Zo kunnen wij er hier op het bureau van Scouts 48-11 rekening mee houden en zullen onze ontwikkelaars de activiteit zo goed mogelijk aanpassen

aan het aantal deelnemers van de desbetreffende week. We zien jullie graag komen.

(PS: De agenda van de jonggivers bij de tab "Agenda" klopt niet meer omdat de site even raar doet, kijk voorlopig dus hier voor alles).

Hoogachtend,

De ambtenaren van 48-11.

Zondag 4 maart: Schaatsen (9u30 - 12u00)

U neemt mee: handschoenen, warme kledij, identiteitskaart en €7. We spreken af om 9:30u aan schaatsbaan Antarctica (Moerelei 119, 2160 Antwerpen)

Zondag 11 maart: Geheim (9u30 - 12u15)

Zondag 18 maart: The Wolf Of Kruishofstraat (9u30 - 12u15)

Vandaag gaan we flappen verdienen voor ons o jawel zo fantastisch toekomstig kamp!!! Neem al uw ondernemers-, marketing-, int-zak-zet- KENNIS dus mee! Nee mopje we gaan geen mensen in het zak zetten! (hopelijk voor hun, snapte ahahaha)

Zondag 25 maart: JINCEPTION 2.0 (9u30 - 12u15)

Hier nemen de jins het weer over met een eigen vergadering MAAR deze maand zijn het nieuwe jins! We zijn zoals gewoonlijk weer benieuwd!

Vwala se, weeral een maant gevult! Tot dan he kits!

Supper veel zin in

Groetjes, de lijding