Jonggivers juni 2019: Boemerang Juni

Geachte Jonggiver,

Wij melden u graag de activiteiten die voor de maand juni op onze planning zullen staan.

Het vermaak zal zoals elke maand groot zijn, immers denken we toch dat deze maand een hoogvlieger zal zijn.

Houd jullie vast.

Hoogachtend,

De leiding

Zondag 2 juni: Carwash (9:30 - 12:15)

De titel zegt het zelf. We gaan auto's wassen van allerhande mensen die zich geroepen voelen om langs te komen, en dit voor de geldkas te spijzen. Uw taak zal er dus in bestaan om genoeg publiciteit bij jullie ouders te maken over de desbetreffende carwash zodat we genoeg werk hebben.

Zondag 9 juni: Techniekenvergadering (9:30 - 12:15)

Bij deze vergadering zullen wij u al de scoutstechnieken die gekend achten te worden nog eens opfrissen. We zouden namelijk niet willen dat u zich pijnlijk vergist tijdens het uitvoeren van deze technieken. Dit is voor uw eigen goed.

Zaterdag 15 juni: Film (18:30 - 20:30) + KAMPVOORSTELLING!!! (20:30 - 21:30)

Oké, genoeg gezeverd. We houden het niet meer vol om ons in onze doktersrol in te leven want het is namelijk nog maar 1 maandje scouts en dan vertrekken wij al op KAMP!!! En oh ja, het belooft weer een vette editie te worden... Wij kunnen alvast niet wachten! Kom dus gezellig een film kijken met ons om daarna samen met je ouders te komen kijken naar de kampvoorstelling (hier zal alle nodige informatie over het kamp gegeven worden. Er kunnen uiteraard ook vragen gesteld worden)! Ergens in de daaropvolgende dagen zullen we het kampthema onthullen :)

Zondag 23 juni: Fietstocht (9:30 - 14:00)

Het is de laatste vergadering, we gaan er op uit met de fiets en zullen ons op een schone locatie zetten om daar wat te chillen, eten en natuurlijk ook wat bewegen! Als ge hier niet bij zijt, zijt ge echt een rot eitje!

We spreken allen MET DE FIETS en een LUNCHPAKKET om 9:30 af aan het lokaal!

Zondag 30 juni: Camion inladen (19:00 - 21:00)

Het is echt crazy dat het nu al terug kamp is, ZIN IN!!! n

Iedereen is VERPLICHT om de camion mee in te komen laden! Neem jullie valies en tweedaagserugzak mee, want die gaat er ook al in!

Dit was het dan weer voor 2018-2019 (zo goed als), wij bedanken jullie om ons publiek te zijn en zien jullie graag terug in een ander leven!

Wij waren Lennert, dot, william, sara, benoit, ben, michiel, lukas en juno!

Tot op kamp xxx