Jonggivers januari 2019: Januari

Afbeeldingsresultaat voor koud

Ook al is het koud en donker buiten, de scouts gaat door! Om januari dragelijker te maken voorzien we enkele hartverwarmende vergaderingen. Jullie examens zijn gedaan, het nieuwe jaar is gestart, dus hier gaan we dan:

Zaterdag 5 januari: Filmvergadering (18u00 - 20u00) + Nieuwjaarsreceptie (20u00 - ..u..)

We bijten de spits af met een spectaculaire film! Jullie mogen zelf een film meenemen en wie weet kijken we wel jouw lievelingsfilm. Nadien nodigen we jullie allemaal uit op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Kom samen met je ouders, broers, zussen en iedereen die belangrijk is genieten van een hapje en een drankje. De groepsleiding zal ook een prachtige speech voordragen aan alle aanwezigen.

Zondag 13 januari: Appel- en eitocht + Kookvergadering (09u30 - 12u30)

Eindelijk! Beginnen met een appel of een ei, en terugkomen met een HD-televisie, een Playstation 4, een step, drie goudvissen, een bamboeplant en een Kortingsbon van de Zara. Alles is mogelijk tijdens de appel- en eitocht. Vandaag gaan jullie van deur tot deur en voeren jullie de definitie van ruilhandel uit. Bij jullie terugkomst aan het lokaal mogen jullie aan de slag met alles dat jullie verzameld hebben.

Zondag 20 januari: JONGGIVERKWIS (9u30 - 12u15)

Hebben jullie wel goed geleerd voor die examens vorige maand? Wij gaan de test met jullie aan. Bewijs jullie kennis op deze aarstmoeilijke quiz en wie weet ga jij naar huis met (de al dan niet aanwezige) JG-trofee!

Zondag 27 januari: Schaatsen @Antarctica (9u30 - 12u00)

Kleed jullie goed aan, want wij gaan de ijspiste tegemoet. Vliegensvlug rondjes schaatsen of eerder urenlang aan de muurtjes staan om te praten met je vriendinnen? Maakt niet uit wat je kiest, vandaag begeven we ons sowieso op glad ijs. Belangrijk!: €4,50 inkom! ID-kaart! Handschoenen! Warme kousen! Scoutsdas en -hemd aandoen, scoutsbroek is niet verplicht. ADRES: Moerelei 119, 2610 Antwerpen

Dit was het voor januari, volgende maand zijn we daar weer... met meer sfeer!
Nen stevige linker pol van de leiding
Ben, Sara, William, Michiel, Lukas, Juno, Benoit, Dot & Lennert