Jonggivers december 2018: Boemerang december
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh,
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh.

HO HO HO!

In de maand november, waar we zowel geweldige vergaderingen als een super-mega tof weekend hebben gehad waar we elkaar beter hebben leren kennen, is het nu tijd voor december!

Zondag 2 december: Geen Vergadering

Op zondag 2 december, claimen wij in Brussel een ambitieus en sociaal rechtvaardig klimaatbeleid. Allen samen, tous ensemble, gaan we voor de GROOTSTE KLIMAATMOBILISATIE OOIT in België: "CLAIM THE CLIMATE!”

Met het jaarthema ‘minder is meer’ willen wij ons als leiding van Scouts 4811 ook engageren voor deze klimaatmars. Daarom is er zondag 2 december GEEN VERGADERING. Wel een warme oproep om ons met zoveel mogelijk te komen vergezellen. Omdat er een massale opkomst verwacht wordt kunnen wij als leiding de verantwoordelijkheid over zoveel leden niet dragen. Jullie zijn wel welkom om met het hele gezin mee te komen wandelen. We spreken af aan Berchem station om 10u50 buiten voor de grote hal. Wij zullen herkenbaar zijn aan ons scoutsuniform. De trein vertrekt om 11u14.

Meer info kan je vinden op de website: http://www.claimtheclimate.be

Hopelijk tot dan om samen onze stem te laten horen in Brussel!

Zondag 9 december : Ben-jij-dit-jaar-braaf-geweest?-vergadering (9u30-12u15)

Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar en hebben jullie toffe cadeautjes gekregen van de Sint en Piet. Vandaag gaan we een super leuk spel spelen! Na voortdurend achter de boeken te zitten, is het nog eens hoogtijd voor een pauze! Kom dat zien, kom dat zien, wie gaat er winnen, dat ben jij misschien!!!

Zaterdag 15 december: Kerstfeestje (19u-21u)

De koude dagen, de koude nachten, de koude donkere ochtenden op weg naar school, de koude donkere avonden naar huis. In deze donkere periode is er toch een lichtpuntje! Namelijk de vergaderingen van de scouts en iets specifeker de vergadering op zaterdagavond 15 december.

Vanavond spreken we om 19u af om allemaal samen de feestdagen goed in te zetten. Breng allemaal een cadeautje (dat jullie zelf ook graag zouden krijgen) mee ter waarde van €5. Zo kan je iemand anders van je favoriete groep blij maken en heb je je laatste goede daad van 2018 verricht!

Zondag 23 december: Geen vergadering

Omdat er dit weekend al veel familiefeesten zijn, is er deze zondag geen vergadering, helaas! Maar niet getreurd! In 2019 zullen de vergaderingen nog leuker, gekker en hilarischer zijn dan in 2018! Zoals een oud jaarthema zou zeggen; Be prepared!!!

Zondag 30 december: Geen vergadering

Geen vergadering omwille van de kerstvakantie.

Zo dat was het dan voor de maand december! Wij wensen jullie alvast een zalige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar! Wij verwachten jullie ook allemaal samen met jullie ouders op de nieuwjaarsreceptie! Zo kunnen we samen het jaar goed inzetten!

p.s. Wij wensen jullie ontzettend veel succes met jullie examens, probeer toch zo veel mogelijk te komen en verwittig als je toch niet kan!

Een warme hand in deze koude periode, de leiding!

William, Sara, Ben, Lennert, Juno, Dot, Michiel, Lukas en Benoit xxx