Jonggivers april 2018: Boemerang April

Yeeees, het is april en dat betekent dat we allemaal heel veel chocolat gaan eten door de Paasdagen!

Nee nee mopje. Dit betekent wel dat er maar 2 bijeenkomsten zijn deze maand, want voor de rest is het paasvakantie. Yes => RUST!

Je zal deze maand misschien minder plezier beleven, maar het kamp komt in aantocht en dus moeten wij er voor zorgen dat dit kamp echt gewoon het ziekste-chillste-mega-beste-grootste-nooit-te-vergetenste-kamp wordt van jullie leven... en dus goed wordt voorbereid ;) HINT HINT

De droge opsomming voor deze maand:

Zondag 22 April: Techniekenvergadering (9u30-12u15)

Het is weer even geleden, de eerste techniekenvergadering was zo populair dat we zelfs niet met iedereen aan alle technieken zijn geraakt. Dus als jullie op kamp niet in jullie voeten willen kappen of door jullie vingers zagen dan moeten we deze technieken zeker nog eens opfrissen!

(Kleine regelgeving rond technieken => Kappen met bijl: altijd met gesloten schoeisel, enkel 2de- en derdejaars mogen dit doen! => Zagen mag iedereen, alleen niet te veel natuurlijk)

Kom dus zeker niet met teenslippers naar de vergadering!

Vrijdag 27 April - Zondag 29 April: JONGGIVERWEEKEND!

Jaaaaaa! Eindelijk terug een weekend, wejow lang geleden. We verwachten dus dat IEDEREEN meekomt voor de groepssfeer nog eens extra te vergroten! De weekendbrief zal ergens in April nog online komen! Houd de site dus in de gaten (ten laatste een week voor het weekend komt de brief online).

En dat was het voor April, kwetet, druug he? Maar ça va, komt in orde. In mei gaan we echt next level dingen doen gasjes!!!

Wij zien jullie alvast weer o zo graag komen! xxx

Met vriendelijke groet,

Oswald, de knecht van de jonggiverleiding