Givers september 2018: SEIZOEN 10

Hey liefste giverlui het einde van het jaar is weer aangebroken :'^( en het school begint ook weer :'''''^(
Maar niet getreurd! er staat nog 1 maand(je) voor de deur!
Jammer genoeg heeft jullie leiding deze maand niet zo veel tijd aangezien sommigen herexamens hebben en anderen dan weer nog van hun laatste dagen vakantie gaan genieten in het buitenland.
Maar ook dan weer niet getreurd want deze maand valt ook de overgang waar we afscheid nemen van onze 3ejaars in de hoop dat ze veel plezier beleven bij de jins en verwelkomen we ook weer een paar nieuwe eerste jaars. Jeej verandering! Verandering? zeg dat wel want jullie leidingspoeg zal er misschien ook niet helemaal hetzelfde uitzien als dit jaar! Spannend hé?
Voila nu we genoeg moodswings in 1minuut hebben gehad kan ik aan jullie vertellen wat de komende maand inhoud.

Seizoen 10 Aflevering 1  - Zaterdag 2 september – GEEN VERGADERIN

Vandaag kan jullie leiding niet aanwezig zijn, de ene helft zijn dommerts die voor de derde keer examens hebben dit jaar en de andere helft is waarschijnlijk net terug van de jubilee van mama en papa Hellebaut. Dat lees je goed, jubilee! Dit prachtpaar is ondertussen al 25 jaar getrouwd! Dus als je ze tegenkomt dan wens je ze proficiat en als je voorbij hun huis komt steek je een lief briefje in de bus. Is dat afgesproken?
Goed! Topperts!

Seizoen 10 Aflevering 2  - Vrijdag 7 september 20u-22u30 – Verrassingsvergadering!

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gehoord is er iets verschrikkelijks gebeurt met de kampfoto's nu voelen leidster Klaartje en Leider Hathi/PJ/Pieter-Jan(enkel voor de mama) zich zo verschrikkelijk want zij hadden een heuse fotovergadering gepland die nu niet kan doorgaan :'^( maar niet getreurd we hebben iets gevonden waarmee we hopen dat we het kunnen goedmaken met jullie. Wat dat is daar komen jullie alleen achter als jullie naar deze verrassingsvergadering komen! Massaal aanwezig zijn is de boodschap ook omdat dit de laatste vergadering van het jaar zal zijn :'^(

Seizoen 10 Aflevering 3  - Zondag 16 september 20u-22u30 – GEEN VERGADERING

Dit weekend heeft jullie leiding het enorm druk, sommigen beginnen weer met school en sommigen zitten met hun handen in het haar om de overgang optijd af te krijgen, er zijn er ook die dit combineren... We doen dus ons uiterste best om van deze overgang een topeditie te maken!

Seizoen 10 Aflevering 4  - Zaterdag 22 september 10 na – Overgang

Het is zo ver, de derde jaars zitten al een hele week met de poepers over wat hun vandaag te wachten staat want zij gaan over! Maar ook de eerste en tweede jaars konden deze week niet stil zitten achter hun schoolbanken omdat ze op zijn van de zenuwen omtrent wie hun leiding voor het komende scoutsjaar zal zijn... Spannend hé. Ook is het geen gewone overgang dit jaar, het wordt een feestelijke editie om de opening van ons nieuwe lokaal te vieren. Ik zou dus maar komen als ik jou was want anders ga je wat gemist hebben.

Zo dat was het dan... Scoutsjaar 2017-2018 zit er op. We hebben onze ups en ander ups gehad en zullen aan dit jaar terug denken met een glimlach en een traan.

Vele zoenen en knuffels van Klaartje, Bart, Loïc, Matthias en PJ