Givers september 2016: Boemerang september

Hey lieverds!

Na een fantastisch kamp in juli en een paar heel leuke avonden in de zomerfabriek, is het bijna tijd voor een grote reünie, namelijk de twee laatste vergaderingen van het jaar! Een moment dat we hopelijk iedereen terug samen krijgen om zotte verhalen aan elkaar te kunnen vertellen. Laten we van die laatste twee vergaderingen een mooie afsluiter maken van een fantstisch jaar!!!

Zondag 11 september - Fotovergadering - 19u00 tot 21u00

De foto's staan al een tijdje op de website, maar gegarandeerd nog niet iedereen heeft onze mooie verzameling (meer dan 1000 foto's) bekeken. Waarom niet gezellig samen? Wij zorgen voor lekkers en jullie zorgen voor zotte verhalen over jullie zomer. Daarnaast zijn er nog verhalen die verklaard moeten worden van het kamp aka naaktzwemmen??? See you then!!

Zondag 18 september - Klassieker - 9u30 tot 12u15

Wat deze klassieker wordt? Ontdek het de zondag voor de overgang! Vooral hier zouden we heel erg blij wijn moest iedereen er zijn. Misschien kunnen ze dan eindelijk de groepsfoto maken die we op kamp vergeten zijn? Hopelijk geen traantjes deze keer, maar enkel lachende gezichten bij de herinnering aan ons zalig jaar en onze nog zaligere groep!!

Zaterdag 24 september - OVERGANG - hele dag

Schrijf jullie op tijd in voor de bbq en we zien jullie heeeeeel graag dan! Oh ja en de nieuwe leidingsploegen zijn toch ook wel spannend? 

Enorm veel liefde

Stijn, Fien, Robbe, Eva en Linde