Givers oktober 2018: Oktober 2018

Wel wel het was me wat die overgang, we verloren een paar mensen uit de givertak maar daardoor is eer plaats gemaakt voor een nieuwe groep geweldige kids. Zo gaat dat ook met jullie leiding (die er btw echt heel veel zin in hebben dit jaar). Na deze overgang gaat natuurlijk ook het nieuwe scoutsjaar van start. Dit zal pas van start gaan in oktober en niet in september om dat alle leiding nog een weekendje nodig heeft om alles op een rijtje te zetten en het komende jaar te plannen. Maar alez genoeg gezeverT we zullen er eens aan beginnen.

Zondag 7 oktober - 9u30 tot 12u15 - Überraschung vergadering
We hebben het vorig scoutsjaar afgesloten met een verrassing dus zullen we dit jaar ook maar starten met een goei surprise... Dus trek met zijn allen naar onze lokalen om de handen uit de mouwen te steken want wat ik deze zomer heb geleerd is dat het vroeger een verplichting was voor scouts en gidsen in België om altijd met opgestropte mouwen rond te lopen omdat dat een teken van diensbaarheid is wat betekend dat je op elk moment klaar staat om te helpen en je handen dus letterlijk uit de mouwen steekt. Voila.

Zaterdag 13 oktober - 20u tot 22u - der Marginale Gatsby vön er 4811-spiele
Vanavond is het het geweldige openingsfeest van ons nieuwe lokaal! Jullie (en jullie mama's en papa's ook natuurlijk maar vooral de mama's ;)) zijn allen uitgenodigd om te komen maar wij als givers gaan al een beetje er voor afspreken en neen niet om voor te drinken want daar doen wij niet aan eih zo marginaal zeg doe gewoon wllh. Neen neen wij gaan ons allen klaarmaken voor het feest van ons leven. Wij vragen jullie om chique kleren aan te trekken want op zo'n feest moeten we goed voor de dag komen... maar wat we ook vragen is om zo een paar marginale kledingstukken uit de kast te pikken en deze mee te brengen naar het lokaal voor een fijn spelletje. Dag en tot dan! en vergeet zeker niet de mama mee te brengen.

Zondag 21 oktober: - 16u tot we klaar zijn - das begin von der Liebewoche
Jaja we zijn nog geen maand bezig en we gaan al een week samen in het lokaal leven. Dat vraagt natuurlijk wat voorbereiding. Onze bedden maken en gewoon al het gerief al op het lokaal komen afzetten. Meer informatie zal nog volgen in een brief die we zo snel mogelijk met jullie delen.
Zo kunnen we van onze leefweek die maandagnamiddag 22 oktober van start zal gaan een topweek maken! joe.

Zo dat was het voor deze maand. Nog een klein weetje , op 6 oktober wordt Andreas weer een jaartje ouder dus als jullie hem zondag 7 oktober zien vergeet dan niet om hem een stevige linker te geven en hem te feliciteren mijn zijn 21 jaren op deze aardbol.

challas bruurs