Givers november 2017: Boemerang November

Beste givertjes,

De maand November of zoals ze in de joodse taal zeggen Kislew is de maand van de aantocht van de winter. Koud, veel wind, regen allemaal niet zo leuk om naar uit te kijken. Niet getreurd wij laten jullie deze maand niet in de steek en staan weer te springen om voor jullie weer enkele leuke en en hartverwarmende activiteiten in elkaar te knutselen.

 

5 november - 9u30-12u15 seizoen 2 - aflevering 1

Kleine wijziging in de plannen. Aangezien we met een groots idee zijn gekomen voor ons actje van de bonte avond, zullen we stevig moeten repeteren om alles in orde te krijgen. Daarom komen we vandaag toch samen om wat te gaan oefenen en het script te vervolledigen. Smeer je benen maar in, want er zal hard gewerkt moeten worden! 

12 November - 9u30-12u15 - lokaal - seizoen 2 - aflevering2

Nu we een weekje hebben kunnen rusten vliegen we er weer in! Wie zal er in je patrouille zitten? Wie zullen je beste vrienden worden voor het komende jaar, wie worden je bruurs? Vandaag komen jullie het allemaal te weten! zorg dus zeker dat je erbij bent want je weet wat ze zeggen: "Be there or assume the geometric configuration of a quadrilateral with congruent lateral dimensions"

 

19 November - 9u30-12u15 - lokaal - seizoen 2 - aflevering 3

Vandaag gaan we aan onze act van de bonte avond werken. We zullen een act maken die niemand ooit nog zal vergeten. Waarvan ze over 20 jaar og zeggen: "amai die givers van het jaar 2017-2018 hadden echt wel de beste act aller tijden". Uiteraard kunnen wij dit niet alleen realiseren en daarom hopen we dat jullie vandaag talrijk aanwezig kunnen zijn zodat we er een groots spectakel van kunnen maken.

25 November: seizoen 2 - aflevering 4

Vandaag mogen we eindelijk onze act op het podiumloslaten. We maken er op onze eigen wijze een feestje van en zullen zorgen dat heel het kot wordt afgebroken. Verdere info over deze avond volgt weldra op de site!

Jammer genoeg gaat een maand weer veel te snel voorbij en zit het er helaas weer op! Maar niet getreurd na deze maand volgt nog een maand vol plezier en vertier en weet je wat? Daarna volgt er nog een en nog een en nog een... Bon wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je ons niet te lang zal moeten missen en wij jullie ook niet! We hopen dat jullie evenveel van deze maand zullen genieten als wij gaan doen! 

vriendelijke groet

Plankton, Barry hond, Die ene nicht van die ene hoogspringster, Die ene broer van die ene zus en natuurlijk hathi de boskabouter