Givers november 2016: Boemerang november

6 November 2016 // 09u30 - 12u15 // Het grote Clinton vs. Trump debat 

8 November is het zo ver! De Amerikaanse verkiezingen staan voor de deur! Wie zal de nieuwe president van Amerika worden... Dat is de vraag die op ieders lippen brandt? Wij willen jullie die zondag voor de bewuste dag dan ook graag wegwijsmaken in beide verkiezingskandidaten en hun campagnes. Kom dus zondag allemaal op tijd in jullie mooiste wit, rood en blauw-outfit en strijd mee 'TO MAKE AMERICA GREAT AGAIN'!

13 November 2016 // 09u30 - 12u15 // Patrouilleverdelingsspel

YESS!! Patrouilleverdeling!!! De patrouilles van dit jaar zijn nog niet gemaakt en naar goede gewoonte laten we jullie ontdekken wie je beste mattie's van dit jaar zijn door middel van een heus patrouilleverdelingsspel. Maak je borst al maar nat want het belooft een topper te worden! 

20 November 2016 // 9u30- 12u15 // Ancient Techniques, Survivalvergadering

Geen saaie techniekvergadering dit jaar, MAAR wél een echte Bear Grylls, survivalvergadering! Alles wat je moet weten over vuur maken, speren, maken, speren werpen, vissen vangen, je eigen pipi drinken om te kunnen overleven, dieren vangen, vallen opzetten en nog veel meer kom je deze vergadering te weten! BE PREPARED is de boodschap want je weet maar nooit wie of wat je tegenkomt in de Wilrijkse pleinen!

27 November 2016 // Geen vergadering

Vandaag mogen jullie allemaal eens lekker uitslapen en bekomen van jullie loco weekendfeestjes! De leiding doet dit namelijk ook! Geen vergadering op zondag om wille van het fantastische 4811 bal de avond ervoor! Een zondag in de zetel of in bed doorbrengen is deze keer dus toegestaan! Wij kijken alvast uit naar de volgende vergadering!!! Tot dan! 

Peace out,

Inti, Lukas, Emma, Jules en Toon